Merve2297 Selam kizlar 10 günlük bebegim var sol gözünde çapak oldu doktor göz damlasi verdi ama cevremdekiler ilac yerine çayli pamuk sür diyolar sizce neyapmaliyim ?
Mavideniz26 Merve2297 gohsun degmiştir gozune yada parmaginida sokmus olarbilir.caylı pamuķ iyi gelecektir dene bence
Kiwitoveannesi Merve2297 benim oglumdada hep capaklanma oluyordu gözünde arpacık çıkmıştı o yüzden ılık çay yanmiycak gibi gözlerine koymuştum makyaj pamuklarini ıslatıp çok iyi gelmişti doktor tavsiye etmişti
Maranbetul Çay tamponunu herkes öneriyor istersen biraz dene geçmezse doktorun önerdiği ilacı kullanırsın
babyasyanil Damlayı bende kullandım hemen geçiriyor canım ama çay tamponuda yaptım ikiside olur geçmiş olsun
Kiwitoveannesi Aryaam anne sütünü doktorlar tavsiye etmiyor canım benim oglumdada aynı durum vardı doktor kesinlikle dedi sadece çayla silebilirsin demişti
Kiwitoveannesi Aryaam bende oğluma yaptım bilmiyordum yaptığımı doktora söyledim ve doktor bana kızmıştı oysaki eskiler hep anne sütüyle temizlermiş bebeklerin gozlerini doğru bilinen yanlışmış önemli olan gözü isitmakmis ılık suylada aslında silinebilirmis