izmirgizem Annelerim merhaba , şuan 35. Haftadayım karnım da göğüs altımda kaşıntı oluyor . Özellikle geceleri . Kolestaz değil bir döküntü veya kızarıklık yok . Kan tahlilim normal çıktı. Sizler de aynı durum oldu mu ? Olduysa da ne tür çare buldunuz acaba ?
_mom22 izmirgizem kolestazda döküntü olmaz sadece kaşıntı olur. Ben de aynı durumdayım :( ast alt baktırdınız mı?
Bus123_ izmirgizem artık karniniz fazla büyüdüğü için çatlamalar olabiliyor o da kaşıntı yapar bio_oil diye bir yağ almıştım ben onla kurtuldum eğer catlaklariniz oluşuyorsa kullanabilirsiniz
Bsrblr izmirgizem ben bunun yüzünden uyuz oldum sanıp doktora gttım ama bende el ayak karın göğüs hepsı vardı eczanede sıvı vazelın var onu verdı en zararsız oymuş günde ıkı kere baştan ayağa sur dedı yumsacık yapıyor deneyın bı ıstersenız
Prenses5656 34+4 Aynisini yaşıyorum bı aya yakın şuan çok şükür geçti gibi ama göğüslerimde kuruluk yaralar çok var uçları deri dokuyo sürekli kuruluk var karnimda falan da kaşıntı geçti yanma var şuan ben sağlık ocağında bı karışım yazdı doktor onu kullandim bide bıttım sabunu falan kullandım Allah yardımcınız olsun
izmirgizem Pazartesi doktor kontrolümüz vardı . Kontrolde durumu anlatınca doktor çatlak kremlerinden dolayı olabilir dedi alerjik bir durumdur diye geçmezse bakalım dedi . 2 gün falan hiç bişey kullanmadım fakat aynı durum devam edince direk dermotolojiye randevu aldım . Geceleri özellikle baya dayanılmaz oluyor
izmirgizem Evet ben de var ilk onu kullanıyordum . Doktor alerji yapabilir diyince badem yağına başladım fakat kaşıntı daha da devam etti
izmirgizem Çok teşekkür ederim. Zyrtec verdi doktor fakak eşim o ilacı polen alerjisi olduğu zaman kullanıyordu . Doktorum kullanilirsin dedi 2 gün sadece sonra bırakacakmışım . İnternette çok dikkatli kullanılması gerektiği yazıyordu .