Bsrkhv Merhaba kızlar, Bahçelievler Yenibosna civarında oturuyorum hastane ücretleri hakkında ve memnun kaldığınız doktor varsa öneri almak isterim ☺️
Nilbal72 Bsrkhv ya ben medicine hastanesine sordum normal doğum 20 bin dedi Eski nisa hastanesi 15 bin normal doğum Niye böyle uçtu fiyatlar
Semiramis91 Bsrkhv merhaba, Bağcılar Medipol megaya gidiyorum. Bugün doğum paketi aldım 1-2 haftaya doğum olacak nasipse. Normal 14 bin TL, sezaryen 20 bin TL. Doktor olarak da Derya Yaşar a gidiyorum en başından beri memnunum gayet 😌
My-Duru Medicalpark bahçelievlere gidiyorum normal doğum 30 bin, sezeryan 35 bin, epidural olursa + 5 bin istediler. 34 haftada ücreti sabitledi. Eğer yılbaşında 34 haftanızdan erkenseniz tekrar zam gelecekmiş
Minko My-Duru merhaba hastahane ile ilgili çok kötü yorumlar var memnunmusunuz ben bugün Maviş Özge hanıma gittim çok memnunum ama hastahaneden hiç emin değilim
Snsyda Ben bursada temmuzda doğum yapan arkadaşımın 30 bine yaptığını duyduğumdan beri hiç bir şey beni şaşırtmıyor 😅 çorlu tekirdağ civarı 25 bin bandında ama o da ocakta güncellenecek
Sumeyyeyldz Esenler medipol normal doğum 7 bin sezaryan 9 bin ocakta bütün hastanelere olduğu gibi burayada gelecek zamla artacakmış fiyatı ama sorduğumuzda %30 luk bi zam olacaklarını söylediler. Buna ragmen diğer hastanelerden çok uyguna. Tabi birde doktordan doktorada fiyat değişmekte benim doktorum Sümeyye Betül Gül çok tatlı cok kibar bi doktor çok memnunum🌹
My-Duru Minko merhaba doktorumdan çok memnunum, kuzenim 2 doğum yaptı aynı hastanede kendisi de memnun kaldı.Temizlik konusunda da çok titiz buluyorum.Doğum sonrası kalacağız odaları da gezdik gayet güzeldi.Olumsuz olarak neler duydunuz acaba ?
Minko My-Duru şikayetvarda birçok şikayet yazılmış odalar pismiş küflü duvarlar vs birinin yer yok denip bebeği yoğun bakıma alınmamış farklı bir kişinin testleri çöpe atılmış 15 gün boşa beklemiş vs bende çok arada kaldım doktorumu çok sevdim ne yapacağımı bilmiyorum 😞 kuzeniniz kötü bir deneyim yaşamamış mı?
My-Duru Minko kuzenimin odaların temizliği ile ilgili bir şikayeti yok aksine çok memnundu.Ocak-2023 ve Haziran 2019 2 doğum yaptı.Yopun bakıma şükür ihtiyaç duyulmadı.Güzel şeyler düşünelim güzel şeyler yaşayalım ☺️