Elifffcik67 Edayesilbas bana doktor dramamine die bi ilaç verdi çok bulandığında iç bi iki defa kustum die içme dedi.. pazar günü 5-6 defa kustum ama içmedim ne de olsa ilaç die düşünüorum içmek istemiorum 🙄
Edayesilbas TubaYvz ben hiç bişey yiyemiyorum biraz daha böyle devam ederse hastaneye yatıracak doktor 😒
Berivanmuhammed Edayesilbas vallaha ben sabah akşam kustum hiç bişey vermedi doktor 4 kilo verdim sabredicen ama doktora söylersen ilaç verir sana
Edayesilbas Söyledim verdi ama aç karnına içtiğimde en fazla 5 saniye geçiyor hemen kusuyorum midemde bişey olmadığı için sarı su gibi kusuyorum😢
Tazeanne0640 Canım ben sıvı bille alamıyordum dakika basi kusuyordum 7. Haftada 5 killo verdim sonra doktorum bir iğne vurdu ve ilaç verdi adi ise emedur çok şükür o ignedenn sonra ve ilaç dan sonra yiyebiliyorum üstelik benim bebek ikizmis
Edayesilbas Tazeanne0640 kişiden kişiye değişiyor demek bulantı benim kullanmadığım şey kalmadı geçmiyor hiç bi şekilde ne yemek yapabiliyorum ne de yiyebiliyorum evimden tiksindim resmen