Seren111 Bir aylık hamilelikte sürekli kasık ağrısı yaşamak normal mi özellikle ayağa kalktıkça bi sağ kasık bi sol kasık sırayla ağrıyor
Edaa01 Seren111 o agri bendede var ve cok kötü 9 haftalik olduk hala devam ediyor bazen agridan uykuya daliyorum karnıma yastık dayayip uyuyordum oyle iyi geliyor başka iyi gelen birşey olmadi
Seren111 HMBD şuan yok kanama filan ama inşallah olmaz çok korkuyorum daha dün öğrendim zaten bu kasık ağrısı için vermiştim testi
Gul_se77 Evet cok normal bende ilk hamileligimi öğrendiğimde sol kasık ağrım vardı hatta kasık ağrısını 4.aya kadar cektim 5. Aya girdim simdide bel agrisi başladı
Seren111 Edaa01 yaaa sizinde baya ağır geçiyormuş benim ilk hamileliğimde böyle hiç bişey yaşamadım hatta hamile değilmiş gibiydim herşey çok iyiydi bunda 4 haftalığız daha ama ağrı yaşıyorum sürekli
Gul_se77 Seren111 kiz ama kasık ağrısıyla alakası yok cinsiyetin her hamilelikte yaşanıyor kasik agrisi
Seren111 Gul_se77 ben ilk hamileliğimde yaşamadım ne kasık ne mide bulantısı çok iyiydi bunda çok kötüyüm 🙁
Gul_se77 Seren111 her hamilelik farklı bende çok mide bulantısı kasık agrisi yaşadım benim bebisin cinsiyeti kiz aynı belirtileri bi arkadaşım yaşadı onunki erkek