3438FG Teraziii İGM pozitif olursa ne olur diye sormuşta ona göre cevap verdim ben. İGG pozitif olursa dediğiniz gibi hastalığı geçirmiş ve bağışıklık kazanmış demektir.
MugeBulut damlanur940 hayır hepsi iyi sonuç. Hepsine bağışıklılık var çıkmış. Google’dan bile bakabilirsiniz. Bu Testlerin pozitif ya da negatif olmalarının ne anlama geldiğine. Hayırlı evladınız olsun inşallah 🙏🏻💐
Mommys20 damlanur940 yanlış bilmiyorsam bu sonuç sıkıntılı değil enfeksiyonu daha önce geçirdiğinizi gösteriyor bunların ıgm olanları yüksekse o sıkıntı onlar kaç
sehrengiz_8 damlanur940 igg bağışıklık olduğunu gösteriyor bunların yüksek çıkması normal hemen herkeste yüksek çıkıyor ancak igm yüksek çıkarsa sıkıntılı
Vefayusra sehrengiz_8 sıkıntı falan değil insanları korkutmayı kesin artık sizin gibiler yüzünden ben çok ağladım igm 1 yıl boyunca yalancı pozitiflik verir doktor kesilme insanların başına korkutma milleti
Vefayusra damlanur940 üzülme hiç bir sorun yok bebeğin gayet iyi ve sağlıklı doktor kağan kocatepenin toxoplasma videosunu aç youtube dan ve izle sakin ol. Benimde cmv igm pozitif çıktı doktorum avidite testi istedi yani eğer hamilelikte geçirdiysen bebeğine geçer ama daha önce geçirdiysen bağışıklık kazandın demektir dedi. İgg nin yüksek olması bağışıklık kazandığın anlamına gelir seninki tamda öyle yani gebelikten önce geçirdin ve geçti gitti gönlünü ferah tut
Vefayusra tugbadurmaz34 senin gibi salak salak konuşan bilgisizler yüzünden ben 1 haftamı ağlayarak kendime zehir ettim cahilce konuşmayı kes sonuçların yüksek olması bişey ifade etmez igg ler daha önceden geçirilip bağışıklık kazanmak anlamına gelir igm ler ise şuan geçiriliyor demektir ama her zaman için değil aklını başına al hamile bi kadının hakkına girmekten sakın.
Beeyzanurr Vefayusra gerçekten o kadar haklısınız ki cok bilmiş bilgili gibi sallamista sallamis kadinin aklini almis ya. Rabbim cahil insanlardan korusun bilmiyorum demek bu kadar zor olmamali
damlanur940 Vefayusra yemin ederimki içimi ferahlattın rabbim ne dileğin varsa nasip etsin kolayıyla çok sükür rabbime
damlanur940 ALLAH hepinizden razı olsun kızlar rabbim evlatlarınızı size bağıslasın bi nebzede olsa beni rahatlattınız
Maranbetul damlanur940 aşkım sakın korkma bende aynısını gördüğüm an doktora sormuştum bi problem mi var diye oda hayır daha önce bu hastalıkları geçirmişsin dedi yine de işlenmiş et ürünleri salam sucuk sosis tarzı ürünleri yeme veya çiğ kalmış et yeme dışarıda et yeme dedi
Vefayusra damlanur940 iki ay öncesi aynısı bende yaşadım internetten araştırdım gece gündüz gözyaşı döktüm iki çocuğuma bakamaz hale geldim ağlamaktan üzülmekten ama insanlar zaten hayatlarında 1 defa bu virüsle karşılaştıkları zaman hep pozitif kalır bebeğini de kendinide üzme senin igg pozitif yani önceden geçirdin demek benim igm pozitifti ve dünyam başıma yıkılmıştı sabrın sonu selamet Allah güven ikinizde sağlıklısınız inşallah ❤️
Beeyzanurr tugbadurmaz34 nasil hiçbir sey bilmeden bir insani bu kadar korkutabilirsiniz ben anlam veremiyorum igg yazan kan sonuclari kisinin vücudunun o hastalığa karsi antikorlu olup olmadığını gosterir sonuçlarda bir sey yok.
Seydahu Merhaba aynı şeyi bende yaşadım igm pozitifse sorun oluyor sizin igmleriniz negatif gelmiş iggler antikorunuzun olduğu bagisikliginizin yüksek olduğu anlamına geliyor içinizde dert olmasın sakın kendinizi de bebeğinizi de üzmeyin sizde bir sorun yok
damlanur940 Vefayusra amin bitanem ALLAH razı olsun. Bide ben 3 aşılama sonucu tedavilerle hamile kaldım bunlarıda görünce sanki canımdan can çıktı. Erkek adam ağlamaz diyorlar ama eşim bile ağladı içimiz çıktı. Allah senden senin gibilerden razı olsun inşallah
damlanur940 Maranbetul hiç bir şekilde yemem canım gerekirse sadece sebze meyve yerim o kadar zaman sonra ben hamile kaldım gerekirse aç bile kalırım