Duygumommy 29+2 gebeyim gebelik şekeri var dendi bugün ölçümle takibe başladım akşam açlık 93 tokluk 28 çıktı. 28 değeri normal mi?
Btlgndz Duygumommy imkansız öyle bşey makine bozuktur değiştir canım açlık 93 çıkıp da tokluk 28 çıkmaz makinede sorun var yani
Duygumommy 2lokummannesiii ekranda 28 yazdı Hatta eşime yaptık onda da öyle yazdı, ölçüm makinesini de daha bugün aldım yani, ben de anlam veremedim
Demirela Duygumommy bazen kani duzgun alamadiginizda veya kirli kani aldiginizda bu oran cikiyor ama 70in altinda olsa kan sekeriniz titreme krizinize girersiniz yanlis olcum tekrar yapin benimde basima gelmisti endokirinci boyle soyledi
Melike_4949 Duygumommy kanı az damlatmiş olabilirsiniz bende öyle oldu bir kere 28 imkansız 😐 hangi cihazı kullanıyorsunuz acaba ben bozuk cihaz yüzünden şekerim yüksek sanıp yatış verdiler dün
Duygumommy Melike_4949 çerez yiyip (ceviz badem gibi) ve çay içmiştim aradan çok geçmeden az önce tekrar ölçtüm 69 çıktı.
merii10 Duygumommy bnde aynı markayı kullanıyorum cihazin ayarlarını yaptinz mi kalibre ettinz mi oncelikle bn mi yanls anladm blmym ama esinzn de mi aynı ckti böylesi zatn mümkün değil youtubede detaylı kurulumu var oradan oncelkle ayarlarini yapın yapmadysanz
Duygumommy merii10 kitapçığını okuyup adımları takip ettim yaparken de, açlık şeker değeri de normaldi biz de anlayamadık ama daha detaylı anlatım izlemekte fayda var, teşekkür ederim😊🌺🙏🏼
Zynp12 Duygumommy tokluk şekerinin 28 çıkması imkansız yani yarın cihazı aldığınız yere götürün değişim sağlayın ya bozuktur o