zalsac FHKK hamileyken çok aşırı c vitamini alımı iyi değil diye okumuştum ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum bence iyice araştırın ne kullanabileceğinizi.
Deletedmom004 FHKK Ben de aynı şekildeyim canım çok zor oluyor. Aşırı bitki çayı içme günde bir bardak yeterli. Normalde de bitki çayı yasak çünkü. Portakal, mandalina, greyfurt bunlara yükleniyorum ben de :/
Kestane Günde 2 bardak ıhlamur , portakal suyu bol bol kivi ile c vitamini al canm geçmiş olsn.. bi de ateşini sıkı takip et yükselmemesi lazım
Fatley Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Bende aynı dertten muzdaribim. Öksürüp hapşuruken kasıklarıma çok ağrı giriyor korkuyorum öksürmekten gerçekten.
eymeninannesii Cnm benim doktorum ıhlamur içme dedi nane limon yap dedi sende doktoruna danış yada olmadı hastaneye gidersin şuan bile boğazımda gıcık var sürekli öksürüyorum bol bol meyve ye portakal mandalina limon
FHKK eymeninannesii Canım düştüm ayaklarım sargılı doktora gitmem şuan zor nane limon deneyim bende ıhlamur içmeyi düşünüyordum teşekkür ederim canım 🤗