visnelibrownie Kızlar genital bölge kararması yaşayıp bir çözüm bulan varmı çok canımı sıkmaya başladı bu durum eşimde bu durumu dile getirmeye başladı..
Kutlu visnelibrownie lazerle açılıyor rengi diye biliyorum. Bu konuyu dile getiren eşinize ver parasını nasıl istiyorsan öyle yaptırayım diyin.
Msydn6 visnelibrownie o sıkıntı bendede var maalesef…biraz esmerim birazda bekarlığımdan beri bi ağda bi epilasyon bi lazer derken dengesini bozdum sanırım beyazlatıcı krem vs denedim ama sonuç bulamadım artık alışmaya çalışıyorum benim eşimde bikaç kere dillendirdi ama çok üstünde durmadı🫢🤷🏻♀️
visnelibrownie Gozdecaner açıkçası çok dikkat etmemiştim eşim dile getirince dikkat ettim daha öncesinde oda böyle birşwy söylememişti
Mercimeek Gozdecaner yaa hiç sorma hamileyken her yerim karardı Allah affetsin eşimle ilişkiye girmeye çekiniyorum gece oluyor o yüzden
visnelibrownie MrsMommyy1 aksine gebelikte hormonların yükselmesiyle olan kalıcı olabilirmiş internette öyle yazıyor
MrsMommyy1 visnelibrownie bende geçti eski haline döndü kafanıza takmayın üzülmeyin onun için😊 kalıcı olursa da lazerle beyazlatma işlemi yaptırırsınız🌸
[silindi] visnelibrownie kimde yokki o Allah aşkına.afedersiniz nasıl temizleyeceğimi de bilmiyorum artık eskiden lazere giderdim onu da bıraktım.jiletle alıyorum ama tam temiz olmuyor.mecnur böyle napalım ki.kadın olmak doğum yapmak bu.eşinin rahatsız olması üzücü.çünkü geçici bişey bu
visnelibrownie [silindi] evet üzücü bi durum eşimde olsa mahcup hissediyorum acaba bu beyazlatma kremler kullanılır mı gebelikte
MrsMommyy1 visnelibrownie bilgim yok malesef ama şuan krem kullanmayın kesinlikle çok zararlı hemde hormonlardan oluyor o kremle geçmez gene kararır bekleyin doğumdan sonra 3 ay içinde geçmeye başlar
visnelibrownie Gozdecaner bitkisel içerikli vejetaryen ürünler varmış son haftalarımdayım bi zararı olur mu acaba
Blueberry0 visnelibrownie öncede hafif vardı bende öyle çok değil. hamilelikte iyice gözüme çarpmaya başladı benim iyice. Ama sanırım düzeliyoemus doğumdan sonra