Yigit_Yagiz_Moms Arkadaşlar merhaba 36+2 den beri sancım var. Nst de çıkıyor. Doktor durdurmak için acilde serum bağlattı. Biraz azaldı ama ara ara devam ediyor. Benim gibi olanlar sonraki haftalarda neler yaşadınız? Kaç haftalıkken doğum yaptınız?
AsELinAnneSi__ Yigit_Yagiz_Moms Tam 37 de başladı zaten tansiyondan yatıyordum o sıra bebeğimin kilo alımı yavaslamisdi ve normale uygun değildi 100 üzeri doğum sancım vardı acilmam olmadı bebekte çok yukardaymis sezeryan oldum 37+4 de saglicakla hayırlısıyla gelsin ☺️
Yigit_Yagiz_Moms AsELinAnneSi__ amin inşallah sağolun cevabınız için. Ben de her an tetikteyim doktor sancın olursa hemen acile gel dedi. Ara ara oluyor ama çok sık ve şiddetli değil takip ediyorum sancıları şimdilik
Ozlemaytul Haftada olmuştu yatış yapıp serum takıldı nidicard diye bir dil altı ilacı ve ciğer geliştirici iğne uygulandı . Senin haftan ilerlemiş ciğer geliştiriciye gerek olacağını sanmam. 38. Haftadayım daha gelen giden sancı falan yok çok şükür
Yigit_Yagiz_Moms Ozlemaytul tşk ederim cevabınız için. İnşallah 39. Haftaya kadar gelen giden olmaz şimdilik dinleniyorum sancıları takip ediyorum
AsELinAnneSi__ Yigit_Yagiz_Moms çok şükür gelişimini tamamlamış ciğerleri vs 2600 doğdu(gelişimi yavaslamisti) devam ederse de sanciniz korkmayin Allah’ın izniyle hayırlısı olsun vaktiyle zamanında gelir yinede inşallah
Yigit_Yagiz_Moms AsELinAnneSi__ amin inşallah sağolun. Şu an 36+5 im, 3100 gr. Doktor doğsada sıkıntı olmaz dedi. Yine de dediğiniz gibi inşallah zamanında hayırla sağlıkla gelir 🤲