Mercimeek 1annexx 29 haftalık gittim bende kasılmalarım varsı 23 de felan başladı hatta ben bebek sandım ama sancıymış :( yatıyorum evde kimse de yok o yüzden evde çoğu şeyi kendim yapıyorum
1annexx Mercimeek çok geçmiş olsun inşallah zamanında ve sağlıklı bit şeklinde alırsınız bebeğinizi kucağınıza kimse olmayınca çık zor oluyor gerçekten.
Tnbarz Mercimeek kasılma nasıl böyle karında toplanma gibi mi bende 20. Haftadayım gün içinde ara ara oluyor geçiyor bi taraf sertleşiyor normal mi
Youngmotherr 1annexx 33+5 ken sancıyla hastaneye yatışım yapıldı açılmam ve sancılarım vardı sancı ilaçla durduruldu, sonra 34 de bebek kanala girdi 36 da 3 cm açıklığım oldu 38-39 da açıklığım kapandı nasıl olduysa, 40+3 de suyumun gelmesiyle doğurdum
1annexx Youngmotherr hay maşallahhhh darısı bize olsun bacım ne ilaç verdiler sen ne yaptın nasıl yattın nasıl kalktın bize tavsiyen nedir bende çok istiyorum o haftaları görmeyi
Mercimeek 1annexx amin kuzum inşallah var da yok insanı o ğzüyor kayınvalidem karşımda oturuyor gelipte bir kap yemek yapmadı daha ha bir kere oğlu seviyor diye içli köfte yolladı o hepsi
Youngmotherr 1annexx asla hiçbir şey yapmadım ciğer geliştirici vuruldu 2 defa sonra 1-2 hafta normal olarak yattım sonra temizliğe yürüyüşe devam ettim hiçbir şeyden kendimi kesmedim
1annexx Mercimeek valla benim kayınvalidem de yakınımda oturuyor. Eşim gel artık ağrısı var karımjn dedi geldi. Eşlerin dediği olıyor sen eşine söyle yapamıyorum kalkamıyorum en azından yemek yapsa o bile sana çok iyi olur. Benim yüküm çok hafifledi bebeğime de bakıyor yemek falan yapıyor temizlik Allah razı olsun 🙏
KumCi 1annexx hiç korkma bol bol dinlen iş yapma doktorunun dediği gibi. bana da 28.haftada rahim ağzın kısalmış dediler yata yata 36.haftayı gördüm ve o haftadan itibaren daha yatma bebek gelsin dedi şuan 38+4 olduk artık hiç yatmıyorum gelsin diye elimden gelenin fazlasını bile yapıyorum ama şimdi de doğmak bilmiyor
1annexx KumCi ne güzel gözünüz aydın valla darısı bizlere inşallah. Ben çok korkuyorum o stres de etkiliyor sanırım. Çok garip bi çok iyiyim hiç sancı yok bi co kötüyüm hemen doğuracak gibi. İnşallah sizin gibi 38 leri görürüm dua edin lütfen
1annexx Youngmotherr ciğer geliştirici vurulmadı bana okuyorum şurada benim durumu yaşayanlara hep sizin gibi ciğer geliştirici vurulmuş. Her ihtimale karşı bende istecem doktorumdan randevum var Salı gününe inşallah doğum olmaz da yapar o da iğne
Annesi_27 Elffth_2017 maşallah sübhanallah bize 3 gün oldu şuan antibiyotik tedavisi uygulanıyor sarılığı sınıra gelmiş mavi ışıkta yatıyordu inşallah düzelir ya 🥺🥺🥺🥺
Esragok-k1 Annesi_27 kuzum benimkinde su gurubunda uyuşmazlık vardı kan uyuşmazlığı değil ama o yüzden sarılık hemen yükseldi ışığa güveze aldılar doğumdan bir gün sonra çok ağlamıştım sonra tekrar aldılar falan 12 günde geçti bolca emzirdim mama verdi ne kadar çok emzirirsen o kadar çabuk geçiyor evde sarı tülbent örttük mavi led ışık yapmıştık odaya işte sezeryanda süt hemen gelmediği için hemşireler hemen mama verdirmiyor aç kalınca sarılık yükseliyor çok geçmiş olsun
11-02- 1annexx bende 33 haftalığım kasığımda belimde ağrılarım vardı doktora gittim rahim uzunluğu iyi çıktı ama akıntın çok yoğun dedi kan vs aldı rahimde enfeksiyon var dedi ilaç yazdı bir hafta kullan geçmezse doktora git dedi hayla ağrılarım var dayanabildiğim kadar dayanmaya çalışacağım en azından 35. Haftayı bitirmek istiyorum
1annexx 11-02- yapmayın ya çok geçmiş olsun size de. benim de rahim ağzından örnek aldı idrar falan istedi enfeksiyon görünüyor dedi ama sonuçların 3 gün sonra çıkacak dedi yarın öğrenicem bende ona göre ilaç yazacam demişti. Hayırlısı olsun inşallah
Annesi_27 11-02- rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah sağ salim kucağıniza vaktinde almayı nasip etsin rabbim inşallah 🤲🤲🤲
Mercimeek 1annexx benimle hastaneye gelmiyor sence yapar eşimde artık birşey demiyor o yüzden kuzum kendi görüyor halimi
1annexx Mercimeek hayır anlamıyorum sevmeye gelince herkes seviyor niye böyle bakım olunca ya da hastalık bişi olunca herkes kaçıyor ki. Valla öyle devam derse çocuk doğunca gösterme bile. Kötü gününde yanında yoklar iyiyken niye gelicekler. Allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah ama bu günler de unutulmaz işte.
Senemyldrm 1annexx canım Allah yardımcın olsun çocuk olunca zor tabi. benim ilk hamileligim. İnşallah sağlıcakla kavuşuruz 🙏🏻
1annexx Senemyldrm ilk hamilelik güzel ben çok rahattım ama çocuklu olunca bir de riskli hamilelik olunca inan çok zor oluyor. Doğduğunda napıcqm diye kara kara düşünüyorum
KumCi 1annexx Rabbim hayırlı zamanda kavuşmayı nasip etsin güzelim benim gibi doğurmayı bekleyesin 😜 beddua gibi oldu ama 🤣
Annesi_27 1annexx amin inşallah Allah razı olsun kuzum duanızı esirgemeyin bizden olur mu çok ihtiyacı mız var 🥺🤲
1annexx Annesi_27 Allahım hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla alırız kucağımıza yavrularımızı inşallah