Ysmnpmk Aabbccc çok yumurta çok ağrı demek😀sen şimdi o hastanede deneyimlisin neler yaptılar odayami aldılar seni işlem sonrasi nekadar yatirdilar
Aabbccc Ysmnpmk evet çok ağrı oldu maalesef ya evet canım 2 kişilik odalar var oraya eşinle birlikte alıyorlar ama yanımda hasta yoktu boştu sadece eşe izin veriyorlar narkozun etkisinden cikamiyordum eşim 2 saate yakın konusyordum cikmiyodun diyordu
Ysmnpmk Aabbccc oo baya uzun sürmüş sizde etkisi ☺️inşallah bendede kimse olmaz ya odada 😀yarın öğlen 1e randevu yazdırdım gidicez bakalım eşimle
Aabbccc Ysmnpmk evet ya baya uzun sürdü kendime gelmem hadi bakalım hayırlı haberler bekliyorum canım 🙂
Aabbccc Ysmnpmk bncede cnm öyle verir sanada cetrotide diye ignede gonalften bı kaç gün sonra veriyor
Aabbccc Ysmnpmk cnm ya senden bir şey rica edebilir miyim yarın gittiğin de progestan kalçadan iğne yerine progestan dex göbekten vursak aynı değil mi diye sorabilir misin ben unuttum sormayı da doktora
Aabbccc Ysmnpmk göbekten olanı da var progestan dex diye o daha az aciyomuş mutlaka sor canım ya bı de bende gonal f 300 Luk bir unitem kaldı istersen sana verebilirim
Ysmnpmk Aabbccc kız ben bugün ordayken biri telefondan iğneyle alakalı soru sordu terslediler ne verdiysek onu kullanın diye o yüzden seninkinide soramadım ama sen yine istiyorsan ara hastaneyi
Ysmnpmk Aabbccc orda özellikle sarı saçlı olan bayan biraz ters arkadanda konustular o soran kişi için
Ysmnpmk Aabbccc benim embriyolar genetige gideceği için senden bol yumurta almamız lazım dedi ayrıca pcosumda bakalım neler olcak inşallah ohss olmam çok korkuyorum
Aabbccc Ysmnpmk yüzdelik vermedi mi kaç tutar yani düşük olmuştu dimi sizin ondan genetiğe gönderildi bizim gonderilmedi ne kadara anlastinuz