Simgesen ikiprensesannesi__ hımm benim doktorum rapor veren bir yere yaptır demişti de o yüzden sordum aslında vermesi gerekmiyor muydu? Çünkü ben kimle konuşsam hep bir belge almışlar
ikiprensesannesi__ Simgesen evet verilmesi gerekiyor ama bana bir sıkıntı yok doktoruna şöyle e nabizdan baksın kayıtlara onun ekranında gozukucek dedi bende doktoruma bu şekilde söyledim ama sadece bebeğin kafa ölçümü nu gorebildi kayıtlardan digerlei gozzukmedi bu şekilde ama bir sıkıntı yok dedigi için üstüne durmadım
birhamilelikgunlugu Dileksue sana nasil bilgiler verdiler kuzum tek artel tek ven bende de eksik damari
Heyaslily Kızlar selam bi şey sormak istiyorum en son bir ay önce şehir hastanesine kontrole gittim bana detaylı için yeşil alan açmıştı iki gün önce de detaylı yaptırdım şimdi tekrar kadın doğum doktoruma randevu aşıp detaylı raporunu göstermem gerekiyor muu
Cicekkk35 Rabia_minnak evet şehir hastanesinde yapılıyormus ama yorumlar iyi değildi özele gittim ve cokda memnun kaldım
Heyaslily Rabia_minnak ben şehir hastanesinde detaylıya girdim hızlıca tek tek bebişin her yerine baktı yalnız hastane işlerinden dolayı sinirli ve yoğundu bir şey sormaya da çekindim o yüzden
Kbrbydk 17+3 um yarın kontrolüm var dokuz eylülde takipliyim. Kızımda orda detayliya girmistim. Yine dokuz eylülde giricem. Ücret bilgisini bilmiyorum malesef
Greenleaf Cicekkk35 bende yarın kendi doktorumda yaptıracağım Medicana Tunç Canda, 20+1 de aralık ayında almıştım randevuyu o zaman için fiyatı 3500 demişlerdi, umarım değişmemiştir