Cicekkk35 Kızlar 17+2 yiz ama arastırmalara basladım. Detaylıyı nerde yaptırdınız yada yaptıracaksınız. Fiyatlar nasıl bilen varmı
karansmom_ Cicekkk35 dr sabahattin altun alsancak ücreti 2000 tl memnun kaldım güzel anlatıyor durumu
Azra8Engin Cicekkk35 bende 10 gün sonra yaptıracağım şu an 18+4deyim. Nerede yaptıracağım belli değil. Arkadaşların yorumları, memnuniyetleri ve fiyatları okuyacağım
nurcan05 Cicekkk35 tınaztepe hastanesi buca Serkan GÜÇLÜ 1500 nakit 1600 kartla ödeme 29 kasımda gittim çok memnun kaldım CD resimler renkli siyah beyaz bir sayfa rapor detaylı dosya şeklinde veriyor ben çok memnun kaldım tavsiye ederim
Cgdmerl Cicekkk35 ben can hastanesine gidiyorum doktorum Emre Başer, perinatoloji için Murat Akbaş a yönlendirdi, can hastanesinde yine. 2000 tl fiyatı
Gulcehir Medicana hastanesi Doçent Dr. Perinatoloji Uzmanı Cüneyt bey var orada yaptırdım gayet güzel ilgilendi ve raporladi
Duygu-ust Gulcehir merhaba ben de Cüneyt Bey e detaylı ultrason için gideceğim. Fotoğraf ve raporu Cd olarak veriyor mu
2kucukbebis karansmom_ Ben geçen hafta randevu alırken 1600 dediler ama zam mı geldi acaba? Ay sonuna randevu aldım nakit kabul ediyoruz sadece dediler
2kucukbebis karansmom_ Bende şaşırdım 😅 önümüzdeki ay artış olacak dediler nasıl şimdiden yaptılar diye kafam karıştı bi an 😅
Dileksue Cicekkk35 bende sebahattin altunyurta yaptırdım yazın 1800 ödemiştik ama memnun kaldım uzun uzun anlattı herşeyi
birhamilelikgunlugu Dileksue bende sebahattin altunyurtta yaptirdim cok tip dilinde konusuyor doğrusu kadin dogumcu gibi anlatmiyor ama bulgulari, kendi dr verdigi bilgiler gayet iyi yorumlamisti
Minikruyam Cicekkk35 prof .Dr . yeşim bülbül özel muanehanesi var bugün yaptırdım .çok memnun kaldım fiyat 2.500 tl
Karadag electus35 bende detaylı usg için Murat hocaya gitmeyi düşünüyorum. CD şekilde veriyor mu acaba ?
Filiz_76 Cicekkk35 Ege üniversitesi özel bölümünde 750 ye yaptırmıştım heryere göre orası iyiydi fiyat olarak ve ilgililerdi