Humannrle sacmalamakizim sadece 2 gün önce açık kahverengi akıntım oldu onun harici de aşırı halsizliğim var kan vermemin asıl sebebi değerlerimin tekrar düşmesiydü hatta doktora 2 Yıldır olmuyor ama her ihtimale karşı betada bakar mısınız dedim 🤭
Zeytop Hayırlı olsuuuuuunnnnnn 💜 sağlıkla kavuşun. darısı tüm isteyenlere inşallah en hayırlı en güzel zamanda 🤲
Elzeminval Adetinize henüz varken bile maşaallah baya koyu çıkmış 🥲 benim de 16 ya da 17 ben de yapsam çıkar mı acaba dün yaptım çook hayali gibi bir çizgi vardı ama bilmiyorum
Humannrle Elzeminval hayali çizgi varsa yarın sabah ilk idrarla deneyin inşallah vardır canım inşallah bi müjdeli haberde senden gelir 🤲🏻🥰
Yonca_26 Humannrle gercekten herseyin zamani var iki negativ tüp bebek sonucu kendiligimden hamile kaldim 🫶hayirli olsun saglikla gelsin insallah
Humannrle Emine010922 en son ya Nisan ya mayısta rahim filmi çekildim daha da ne tedavi oldum nede ovülasyonla takip ettim. Kendi haline bırakmıştım
aysenuroztunc Humannrle bende mayısta çektirmiştim defalarca çatlatma iğnesi de denemiştik hatta 🥲 kendiliğinden nasip oldu bana da 🥲 benimki geç döllenme canım 9+2 günlük olmam lazım ama usg de 7+4 falanız 🥰 geriden de gelsek büyüyoruz çok şükür 🙏🏻
Humannrle aysenuroztunc ooo maşallah pek ay farkı yok aramızda 🤲🏻 Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah
NovaVina_ Humannrle kiz sen dogurmussun bile masallah 😅 o nasil koyu renk 🧿🌸 hayirli olsun. Aralikta guzel tutunmus bebekler. Baya haberler var guzel bu ay.
Humannrle NovaVina_ 😅😅 bereketli bi aydı demek çok şükğr 🤲🏻♥️ rabbim isteyen herkese en yakın zamanda çok aratmadan nasip etsin inşallah ♥️
aysenuroztunc Humannrle inşallah sen sağlıkla kucağına alırsın ben bugün kalbinin durduğunu öğrendim rabbşm size yaşatmasın
Humannrle aysenuroztunc yaaa gerçekten mi ne kadar üzüldüm 🥺🥺 rabbbim sabır versin canım ne diyişine bilemedim 🥺
Betbet98 aysenuroztunc ya tam yorumunu okumuşken bunu gördüm kıyamam sana kuzum beni hatırlamışsındır:( nasılsın