Gizemihsan Midwife10 iyiyim şükür ama hamileliğimin başları gibi halsizlik mide bulantıları başladı. Sen nasılsın canım
rumeysabet Midwife10 9 haftaligim ve bir kızım var serklaj henüz atılmadı atılınca zor olacak kızımda yattım ama şimdi öyle bir şansım yok dikiş kaçıncı haftada atıldı çünkü unuttum ben 🤣🤣
seymakrky Midwife10 çok şükür yaa iyi gidiyor şimdilik vajina kemiklerim ağrıyor tuvalete oturup kalkarken bile zorlanıyorum amaa şükür diyelim sen nasılsın canım
Midwife10 Nurmert Ebruli_08 Pamuk valla kızlar ben birde farenjit oldum antibiyotik kullanıyorum yine artık korkuyorum da bu kadar ilaca antibiyotiğe bebeğe birşey olur mu diye 😒 kaç kutu bitirdik ya
Midwife10 Gizemihsan aynı bugün bende de bulantı oldu doktora yazdım birkaç gündür vardı bugün baya oldu benimde
Midwife10 Ebruli_08 kpyuyorum zaten ama sırtüstü de yatamıyorum artık nefes alamıyorum midem bulanmaya başlıyor
Gizemihsan Midwife10 internette araştırdım baskıdan dolayı normalmiş progestanı bıraktın mı ya da kaçıncı haftana kadar kullanıcaksın
seymakrky Pamuk evet canım benimde 26. haftadan beri ağrıyor belki de daha öncesinden beri hatırlamıyorum artık doktor normal demişti salı günü yine sordum batma ağrı hepsi normal dedi
myangelson Pamuk kaç haftalık oldun canım magnezyum kullanıyor musun ? Benim 18. Haftada başlamıştı serklaj dan önceydi ama magnezyum verdi doktor çok iyi gelmişti
Midwife10 Gizemihsan valla bir sonraki kontrolüm 34+3 de ne diyecek bilmiyorum ama şuan hem Progestan hem adalat devam ediyorum canım . Bulantı genelde yemekten sonra geliyor bana hep yatıyorum ağzına geliyo artık iştahım da kapandı
Midwife10 seymakrky benimde tuvalete otururken baskı oluyor sanki çıkacak gibi bazen vajinamın dış kısmı şiş gbi büyümüş yani normal dediler ama bebek büyüdükçe damarlara baskı yapıp aşağı baskı yapıyormuş damarlar genişleyince büyüme gözlemleniyormuş
Mervs Pamuk canım bu durumu doktoruna bi danışsana ne dicek galiba bebek baskıladıgı zaman oluyormuş o sancılar
Su5 Pamuk Bu ağrı bende de var. Özellikle sağ tarafım daha ağrılıydı. Sağa doğru baskı yapıyor normal demişti doktor. Geceleri lavaboya kalktığımda ayağımın üzerine zor basıyorum bikaç saniye.
seymakrky Midwife10 inşallah bu süreci hayırla atlatıp sağlıkla bebeklerimize kavuşmak nasip olsun yaa 🥹 senin haftan daha ileri daha da zorlaşmıştır tabi ama az kaldı zafere doğru gidiyorsun inşallah 🤲🏻 biz de peşinden geliyoruz nasipse 😅
Ebruli_08 Pamuk bende ilk başta çok zorlandım yürümekte bile güçlük çekiyordum şimdi ara ara oluyor alıştım artık
Sfyhtpglu Pamuk çok normal benimde öyleydi hatta dayanamayıp doktora sormuştum bu şekilde ağrıların olması normal demişti