Neslihankrhmt Yarından itibaren femara kullanmaya başlıyorum sabah akşam 5 gün,adetin 3 . günü olacak yarın,birde inositol ve folik asit kullanıyorum sizler nasıl kullanıyorsunuz ve ek olarak neler yapıyorsunuz yorumlarda buluşalım 🥰❤️
YesimAykut Neslihankrhmt ben de klomen başladım canım aşılama yapacağız bu ay, polysitol kullanıyorum, multivitamin folik asit magnezyum ve omega 3 kullanıyorum 🤗 hayırlısı inşallah ❤️🙏
Zeyynnpp Neslihankrhmt canım ben ekstra olarak bolca su muz ceviz vs. Bı kaç defa da yumurtlama masajı yapmıştım.. brokoli de yiyebilirsin o da güzel etki ediyor
bng_12345 Neslihankrhmt geçen ay femara artı ovitrelle ile şuan 6+3 günlüğüm🥰 iğneden sonra bol bol yattım kendimi zorlamadım tutunması için çık şükür güzel haberi aldık darısı başınıza😍😍
Emine010922 Neslihankrhmt bugün gittim iki yumurta olmuş 11 catlatma ignesi oldum cumartesi ilişki verdi Dr
Neslihankrhmt Emine010922 ikizde olabilir hayırlısı olsun çatlatma iğnesi hangisi canım pcosum varmiydi
Neslihankrhmt bng_12345 kaç saat aralıkla nasıl kullandınız günde kaç kere kullandınız kaç kilosunuz pcos varmiydi hayırlı olsun 🥰
bng_12345 Neslihankrhmt teşekkür ederim😍 evet pcos var 105 kiloyum adetin ilk günü günde 1 tane 5 gün boyunca içtim. Sonra kontrole gittim bi tane yumurtam istediğimiz gibi büyümüştü cumartesi günüydü iğneyi oldum 2 doz ama pazartesi doktorun dediği saat aralığında ilişki oldu ve mutlu son🥰