Esrashshshssh Kızlar 3 senelik evliyim iki seferdir ganol f bulmak için 3 gün öncesinden aramaya başlamak lazım Bugün 3 milyara buldum sizde de bu kadar zor muydu bunu bulmak sizler ne kadara aldınız Dualarda buluşmak duasıyla ne olur Dualarınızı eksik etmeyin
Hsret1234 Esrashshshssh cnm sene sonu olduğu için zam gelecek diye depoya kaldiriyolar. Geçen yıl aynı böyle Aralık ayında tüp bebek tedavisine başladığımda bende bulamamistim çok ugrasmistim hatta en son bir eczaneye gidip adama yalvardım tedavim yarıda kaldı diye. Allah’tan adam halime acıyıp depodan çıkarıp vermişti bana öyle hallettim. Bide sigorta karşılıyor diye o zaman 1500 tutmustu. 5 kutu gonalf bide vitamin almıştım hepsi toptan bu kadar tutmustu. Allah yardımcın olsun ins bulursun. Eğer bulamazsan İstanbul Ümraniyede oturuyorum bnde kaldı sakladım dolapta duruyo. Elden veririm
Melisahmet Esrashshshssh ben hiç zorlanmadım tüp bebek merkezimin çok yakınında bi eczane var. Zaten sanırım orayla anlaşmalı. Direk ilaçları yazıp oraya gönderiyorlar alıyorum geri dönüyorum hepsini üzerinden anlatıyorlar
Zynp12 Esrashshshssh bende kullandım evet her eczane vermiyor varsa bile kota koyuyorlar eczaneci değil sağlık bakanlığı sınırlı olsun diye öyle birşey diyorlar demişti eczaneci hastanye yakın eczanelere bakın oralarda genelde daha kolay bulunur 🥰
Filiz-kkn04 Esrashshshssh ben hemen bulmuştum aşılam için almıştım sigortamız olmadığı için agustos ayında 6 bine almıştık
Esrashshshssh Hsret1234 iyi insanlar iyi ki vae diyorum her zaman Allah razı olsun gerçekten almış kadar oldum erzurumdayum keşke orda olsam da alsam buldum bende yarın alacam ama 6bin dediler bir önceki iğneyi 1200e almıştım
31415926Er Hsret1234 bende 4 ekimde aşılama oldum tutmadı Ocak 15 de tüp bebek yaptıracağız elimde gonalf var onu kullanabiliyor muyuz hep dolapta idi benimde? Tekrar almaya gerek var mı?
Hsret1234 Esrashshshssh malesef kimyasal gebelikle sonuçlandı cnm sonrasında kendiglinden hamile kaldım. Şuan 33 haftalık hamileyim darısı hayırlısıyla sanada nasip olsun
Esrashshshssh Hsret1234 ne güzel ya size de hamile kalmak imkansız gibi geliyor muydu bana suan öyle geliyor
Melisahmet Esrashshshssh tüp bebek. Yumurtalarım toplandı. Dondurulmuş embriyo transferi olucam bu ay inşallah
Venus_ Benimde eczanem anlaşmalı galiba o yüzden buluyorum şuan için ama bugün tekrar aldım adam dedi ocaktan sonra zam gelecek diye.. Bakalım hepimiz için hayırlısı olsun tutunsunlar güzel güzel sağlıkla inşallah🤲🏻 Sizde de iğneler bulantı yaptı mı ben hiçbirşey yiyemiyorum Esrashshshssh
Hsret1234 Esrashshshssh hemde nasıl cnm. Biz tedaviyi bıraktık eşimle bunu kabullendik.Demekki biz anne baba olamicaz Rabbim bize bunu layık gördü diyip yinede isyan etmedik hamdolsun dedik. Tevekkül ettik. Ben iş buldum ehliyete ve bilgisayar kursuna yazıldım. Kafami artık dagitcam dedim hastaneye dair ne varsa çöpe attım sadece gonalf kaldı işte. Seçimden sonraki gün iş başı yapcaktim ki o gün hamile olduğumu öğrendim. Bizim için çok değişikti umutlarimizin tamamen bittiği noktada Rabbim mucizesini gösterdi bize hamdolsun. 7 yıl boyunca uğraştık durduk demek ki hayırlı zaman bu zamanmis. Bide kafadan çıkarmak lazım galiba. Hee bu arada ben bi kocakariya gitmiştim kadın rahmin düşmüş diyip kendince tedavi uygulamisti belki onunda etkisi olabilir çünkü 2 ay sonrasında hamile kaldım
Gebelik_takibi Esrashshshssh Bende aşılama ile kaldım canım yılda 1 defa anca adet görüyorum kendiliğinden pko var bnde hiç tutmuycak gibi hissediyordum Rabbime şükür ilk denemem ile tuttu Rabbim vakti zamanı geldimi nasip ediyor canım bide şunu anladım umudun her zaman olacak Rabbim en kısa zamanda hayırlı haberlere ulaştırsın senide Rabbim tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşallah benimde düşük tehlikem oldu dinleniyorum inşallah sağlıkla bende bebeklerime kavuşurum benim gibi olan herkeste hayırlısı ile bebeklerine kavuşur inşallah sinir stres olma sakin ol pozitif ol canım
Venus_ Tüp bebek için ilk denemem yumurta büyütmek için kullanıyorum gonalf pergoveris ve diğer çatlamaması için olan iğne toplam 27 bin tuttu 1 haftadır kullanıyorum Esrashshshssh
Fatmadali Esrashshshssh ben o kadar zorlanmadım canım sorduğum 3. Eczanede buldum gitmeden aramıştım. Bide rapor çıkınca eczaneye gittim tekrar gonal f ile ovitrelle birlikte 800 tl tuttu üstünü iade ettiler bana
Esrashshshssh Fatmadali normalde ne kadar verdiniz de üstünü verdiler bize de 3 milyar demişler eşime ama eğer birsey varmış o çıkarsa 1400 demiş
Filiz-kkn04 Esrashshshssh kimyasal oldu diger ay kendiliğimden hamile kaldım hatta gonalf elimde kaldı hastaneye vericem