066 Kırmızı kırmızılar arkadaşlar ama ellıyorum öyle derın değil çok az varla yok arası hıssedılıyor ama görünüşte çok kırmızılar çok derin degıller acaba doğumdan sonra gecermı bılemedım
MorKelebek54 066 vucudunu mutlaka nemlendir benim 11. Haftamdan sonra cikmaya basladi karnimda degil ama popo kismimda kalcalarimda suan var lierac ve yag suruyorum ne kadar fayda eder bilemem tabi
MorKelebek54 066 bebek yaginin cok falza daydasi oldgunu duymadim ama sen yine kullan farkli farkli yaglarda kullanabilirsin Hindistan cevizi yagi basem yagi felan
lilasmom_ Benim de 32.haftada başladı sarı kantaron yağı sürünce rengi açılıyor ama tamamen geçer mi bilmem 🥹
lilasmom_ 066 sarı kantaron ama siz öyle deyince içime şüphe düştü dr a sormadım çünkü ama kullanan hamileler vardı burda da o yüzden geçenlerde aldım kullandım rengini falan açtı baya
066 lilasmom_ ya ben zararlı olduğunu duymuştum canım bırkere sürdüm kötü etmıstı benı bılmıyorum ondan korkuyorum
066 lilasmom_ sarı kantaron bendede var bahçemizden gemde en doğalından ama korktum ben kullanmadım hıc
Deletedmom_103 066 Çatlamaya başlamışsın benimde 37den sonra hızlı bir şekilde çatlamaya başladı önünü alamadım sürekli nemlendir, doğumdan sonra geçmiyor maalesef anca çatlak tedavisi uygulanabilir