mervemurat16 Selam hanımlar,normalde bebeğim doğunca hastanede hediyelik dağıtmayacaktım ama içimde kalsında istemiyorum🙈Kokulu mum,kokulu taş ve anahtarlık arasında kaldım🥺Siz neler yaptırdınız veya ne yaptırmayı düşünüyorsunuz?Bana fikir verin lütfen🫶🏻
Ebrosko mervemurat16 yapabilir miyim bilmiyorum ama şeffaf paketler alıp içine sekerlemeler koymayı ve paketi de suslemeyi düşünüyorum. Bi çok kişi verilen hediyeye bizim kadar özen göstermiyor. O yüzden gelenin ağzı tatlansin sade çikolata gibi bi sey de dağıtmış olmayayım diye böyle düşündüm. Umarım yapabilirim 🙄
Defnegul20 mervemurat16 İlk bebeğim de magnet yaptırmıştım açacaklı şimdi ikinci olacak tema Vakfı’na bağışta bulundum bulunduğuma dair kart gönderecekler bebek odası fotoğraflı oku vereceğim gelenlere
Anonimoo mervemurat16 ay valla hastane için hiç yapmıcam ben çocukmu doğurayım millete hediyemi düşüneyim 40 mevlüdünde yaparım gelenlere ufak ufak hediye ikramlıkta olur yeter keşke hastaneye kimse gelmese ama işte duramayıp gelenler olur
mervemurat16 Ebrosko biz zaten çikolata ikram edicez bende jelatinlere tuzlu kurabiye yapmayı düşündüm ama ayrıca kalıcı bir anı olsun istedim zaten çok gelen olmayacak gurbetteyim ama aileme dağıtmak istiyorum
Ebrosko mervemurat16 işte kalıcı hediyeyi bebek mevludunde dağıtmayı düşündüm. Hem daha fazla kişi gelecek ugrastigima değsin dedim.
ttazeannee Anonimoo Bende ayyynen böyle düşünüyorum ben kendimi mi düşüneyim bebeği mi düşüneyim hediye mi düşüneyim hiç uğraşamam
Eylulll_ mervemurat16 ben sadece buzdolabı magneti yaptırdım 30 tane ,Çok tatlı oldu ,gelen misafirlere birer tane vericem yeter de artar ,
mervemurat16 Eylulll_ Forum ana sayfada soldaki üç çizgiden resim yükle kutucuğundan yükleyebilirsiniz. Veya Https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek Direk linkler altındaki linkin sonunda yazan Kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz. Linke tıklayınca açılmayan fotoğraflarda, bu linki kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırabilirsiniz. http://mutluresim.com/ 💝
Tinii_minii_mom Aynen bende yıldız anahtarlığı eve gelene hediye olarak düşündüm kırkı çıktıktan sonra ya hastaneye değil. Zaten hastaneye kim gelcek diye düşündüm anne baba gerek yok