Fatos43 Merhaba nasip olursa yılbaşından sonra Konya’ya taşınacağız doğumum Şubat sonu Mart başı görünüyor Farabi hastanesini eve yakınlığı sebebiyle tercih etmeyi düşünüyorum bu hastanede daha önce doğum yapan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi 🤗
Sweety11 Fatos43 bizde konyaya taşındık martta doğum var Medicanaya gidiyordum 38 bin dediler medova 26 bin dediler Farabi nasıl bi hastane bilmiyorum acaba ne kadar doğum ücreti
ikitosbikannesi_ Fatos43 benim arkadaş orada doğum yaptı erkek bi doktor var ondan memnundu. Ben o erkek doktora hiç gitmedim. Bi kadın doktora gittim ilk gebeliğimde gebeliği öğrenmek için ama çok canımı sıkmıştı o yüzden farabiyi tercih etmedim. Ücret olarak medicana ve medovaya göre daha uygun doğum paketleri de bu sene olur mu bilmiyorum ama arkadaşım doğum paketi almıştı. Doğum paketini de araştırmanı tavsiye ederim.
Mujdeuren ravzae o kadar da pahalı bir hastane değil bence konyada şuan en düşük fiyatlı özel hastane farabi hastanesi diye biliyorum medicana veya medovada dogum ücretleri aşırı derecede uçmuş
Sweety11 Filiz-kkn04 evet bugün arayıp sordum sigorta varsa 20 binmiş sigortamız yok bizim o yüzden 26 bin oluyormuş
Filiz-kkn04 Sweety11 bnde kasımda sormuştum ayşegül hocaya 25 demişlerdi demekki zamlanmamış bizimde sigorta yok