Ahsennesli Gokceulcay benimde 13+1 şuan 11 haftalıkken tahmin etti erkek diye şimdi 16 da gidicem net olsun bakalım
Bilinmiyor-1234 Bende 11+5 günlük olduk Haziran sonu dedi doktor ama sanki temmuz başı gibi geldi bana 13 haftalık olanlara Haziran sonu denmiş çünkü bnde 14 haftalıkken muayne olucam inşallah doktorum söyler özel ama hiç konuşmayı sevmiyor sanki
sarikiz1 Bilinmiyor-1234 bizde 11+5 aynıymışız sizinle ☺️ bizde haftaya cuma gideceğiz inş öğreniriz bi kızımız var bide oğlum olsun çok istiyorum
Bilinmiyor-1234 sarikiz1 benimde doktor ocakta gel dedi bende ilk çocuğum kız bu sefer erkek olsun ister tabi insan nasıip bakalım
Cankuss35 Nergiz7 bizde 13 olduk bugün ❤️ doktor anladı cinsiyeti göstermiş benimki ☺️ ama söylemedi bekliyoruz bakalım . Ama bende şöyle bişey var 6 ay nasıl geçecek çok uzun gibi geliyor
Nergiz7 Cankuss35 Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.. Uzun değil ya zaman çok çabuk geçecek bence. İnşallah bu süreci çok sağlıklı ve huzurlu geçiririz, bol dua 🤲🏼🤰🏻🦋
Jalenur16 Bilinmiyor-1234 inşallah ya soda içince geçti yoksa mümkün değil uyuyamazdim. Bugünde basım çatlıyor kafam davul gibi
Bilinmiyor-1234 Jalenur16 bende içiyorum doktor sade iç demişti vücut ağrısı kemik ağrısı için çok iyi dedi magnezyum yüksek olanı tercih et demişti banada çok iyi geliyor