Seray90 Kızlar bir konuda yardım ederseniz sevinirim :) eşim dogum hediyesi olarak dyson v15 mi yoksa telefonunu mu yenileyelim 13 pro kullanıyorum 15 yapalım diyo oturma grubumu mu yenilesem diyorum çok eski degiller ama bilemedim sizce ne yapmalıyım
Boncukk123 Seray90 mantıklı olan telefon canım cunku bir nevi yatırım diğerleri bozulup eskicek telefonu her sekılde satıp kâr yapabilirsin ☺️🌸
Ymr06 Seray90 dyson bence,benim supurgemde telefonumda kötü mobilyami da sevmiyorum ama bu siklardan dyson 😂
Seray90 Arzu343434 bende bebek gelince çok yardımcı olur bana diye bu fikre daha yakındım. Sadece hiç kullanmadıgım için biraz şu şarj olayı nasıl oluyor bütün evi çıkarır mı modeller arası özellik farkı nedir bunları bilmiyorum
Arzu343434 Seray90 bütün evi tabi çıkarır canım bende dyson v8 var en alt modeli. Bir sene oldu kendime yaptığım en büyük iyilik. İki saat büyük süpürgeyi çıkar yerine koy yok. Ayrıca bütün evi bi kerede zaten bebekle supuremezsin. İki oda süpürsen bebeğe bakarken şarja tak o sırada şarj olur sonra yine devam edersin