edasontr kendi ozek doktorum erkek demisti 2 sine videoları attım ona oda 1 kız gbi dedi ve o doktor 10 haftallkkken bliyor cnsiyeti siz biliyormusunz bu doktoru videolarına da bakablrsnz hep cinsşyet hakkında videoları var
tgck2022 edasontr doktoru takip ediyorum evet baya erken haftalarda tespit ediyor ve hemen anında benim de şu an cinsiyet karışık atsam cevap verir mi acaba
tgck2022 rabiaozcans doktor erkek dedi bende artık neye inanacağımı şaşırdım banada ilk foto kız gibi geldi
tgck2022 edasontr 9+4 günlük burada canım ramziye göre fln mi yorum yapıyor yoksa daha küçük mü lazım
edasontr tgck2022 ay insalah kzdır ama bu gittigim doktoruda cok ovuyolar cinsiyette yanılmaz hele erkekse hic yanılmaz diyolar ama bilemiyrum iki dere de kaldım acaba kız mı erkek mi 🫣
edasontr tgck2022 kese seklıne gore bakkyorum da boyle de kız gbi ama benm iki erkekse eger kese de dogru degl tahmin icin cnku benm birinin kız birnin erkek olması lazım keseye gore 2 erkek dedi ama
asel1hafsa tgck2022 evet pozısyonda göremediğini ozellıkle bacak arasına bakmamız gerekır dedı ve erken tespıt yaptı
tgck2022 edasontr canım benim doktorum kesesinin ultrason aletinin bakış sekline göre değiştiğini söyledi hatta bizzat gösterdi bi yuvarlak oldu bi fasulye gibi oldu yalan dedi kese şekli ile cinsiyet bilinmesi
tgck2022 tgck2022 edasontr Bak bunlar kızımın görüntüsü senin için ekledim birinde 11+4 günlük birinde 14 e yakindi tam hatırlamıyorum gün olarak ama 13+6 13+5 gibi olması lazım. 11+4 te şişlik var çıkıntı gibi duruyor ama net bak hamburger görüntüsü var dış dudaklar çok net gözüküyor diğerinde zaten vajina görüntüsü oldukça net alttaki 11+4 günlük olan
tgck2022 edasontr senin bebeginde vajinanın dış dudakları çok daha net gözüküyor eğer erken haftaysa benimki gibi şişlik olması çok doğal