busesaybak Anneoluyorumm00 bende temmuzda doğum yapacağım sezeryan olursa 1-2-3 Temmuz gibi normal olursa 10 Temmuz 13.haftamdayımm 🍋🙏🏻
Anneoluyorumm00 MerveeAa âdet tarihime göre 7+5 ti doktor geç yumrtlama dedi âdet tarihimi değiştirdi ve 6+5 günlükken dinledim kalp atışını altan ultrason da
NergizGuney Anneoluyorumm00 ben de yarın tam 12 haftalık olacağım,temmuz 21-22 bekleniyor doğum ilk bebeğim normal doğumla beklenenden 1 hafta önce doğdu bakalım bu ne zaman gelmek isteyecek❤️ hepsi sağlıkla gelsin🌸
Anneoluyorumm00 NergizGuney anladım canım benim âdet tarihime 11+2 benimde o tarihlerde çünkü sezeryanda bir iki hafta erken alınıyor ilkinde öyle olmuştu iki hafta erken olmuştu dogumlarimiz yakın bibirne sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 🤲❤️
Leyla_asel Anneoluyorumm00 Bende temmuz annesiyim 2.çocuğum devlet hastanesi 38 haftada alıyor mu bilginiz varmi?
Anneoluyorumm00 Leyla_asel onu bilmiyorum canım benim ozlede olmuştu 38 haftada yapılmıştı bu sferde aynı doktora gidiyorum yine öyle olur muhtemelen devlet hastanesinde nasıl bilmiyorum canım sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 🤲
Kilaflarinmucizesi Anneoluyorumm00 İnşaAllah ama benim 3. Doğum olacak 2. Kızım 37+1 de doğdu. Bunun da 38 i bekleyeceğini düşünmüyorum yani temmuz 15 den sonra bekliyorum
Leyla_asel Anneoluyorumm00 Bende ilk çocuğumu özelde yapmıştım ama bundada şuan devlete gidiyorum öyle olmazsa özele geçmeyi düşünüyorum.Saglikla kucağımıza alırız inş teşekkür ederim.
Zeynepkrkytlli Anneoluyorumm00 temmuz değilim ama 5haziran görünüyor erken doğum olmazsa yakınız 18+3üm bende
Anneoluyorumm00 Zeynepkrkytlli inşallah zamanında gelir hayırlısıyla 😊 cinisyet beli mi kız bebekler genelde erken gelir derler de benimde şuan 11+2 günlük
Sceylan Bende 11+2 yim temmuzun sonuna denk gelsin istiyorum,inşallah hepimiz en güzel şekilde geçiririz doğumu 🐣🥰
Anneoluyorumm00 Sceylan senle günlerimiz aynı canım benim sezaryen doğum olduğu için temmuz sonu gibi iki hafta erken alınıyor senin normal mi yoksa
Zeynepkrkytlli Anneoluyorumm00 12haftalikken kıza benziyo ama değişebilir demişlerdi bı daha da göztermedi 😂