Edaa01 Gercekten anlamıyorum aklımada fazla takmıyorum onu düşünüp uyumuyorum dün gece yine rüya gördüm doktora gidiyorum doktor erkek diyor pipisi var sonra emin olamadim kordonmuş kesin kız diyor😁 sürekli böyle rüyalar görüyorum 😢
Nalinnn14 Edaa01 bende bi kaç defa böyle rüyalar gördüm çevremde de sürekli soruluyor istet istemez merak ediyoruz tabi 😊 bilinçaltından gelen bi durum tabi ama bazen annelerin rüyada gördükleri cinsiyet tutarmış 🙃
matmazellayy Edaa01 Bende erkek görüyorum sürekli çok nadir kız gördüm böyle görünce de merak ediyor insan
hasret1922 Edaa01 yaa ayni seyi dun bende yasadim burdada yaziyorum tahmin edenlere erkek istiyorumfalan ruyamda dr erkek kesinfalan utrasyonresmini aliyodum baya pipisivar 😂😂
tuzlulimoon Nalinnn14 Gerçekten öyle bu zamana kadar hiç bir rüyam gerçek olmadı. Rüyamda erkek gördüm heralde kız olacak diye düşündüm ama erkekmiş. Doktoruma da yok ya benim rüyalarımın tersi çıkar kızdır o hocam falan demiştim hatta ahahahah😂😂
Edaa01 happykis12 cnm bende ilk defa görmüyorum çoğunlukla erkek görüyorum ama bu defa kesin kız diyor aklim cok karışıyor hasta gibi uyanıyorum
Edaa01 matmazellayy aynen cnm bende öyleyim çoğunlukla erkek görüyorum bu defa kesin kız diyor doktor ve daha cok merak ediyoruz
Edaa01 hasret1922 😁😁banada rüyada diyor doktor bak diyor pipisi var görüyorumda yani sonra diyor aa dur kordonmuş kesin kız bebek diyor
Nalinnn14 tuzlulimoon bende 3-4 defa erkek gördüm 3 hafta sonra göreceğiz inşallah cinsiyeti bakalım benim rüyam tutacak mı 🙃
ressamanne_ Edaa01 oğlumda kız görmüştüm tersi çıktı, bunda hamile kalmadan hemen önce gördüm aa buda pipili diyorum erkek gördüm bakalım ne olucak:)
Sadelim Edaa01 ben iki kere gördüm ruyamda erkek diyordu doktor sonra bı günde bı adam geliyor bana pembe kıyafet verip senin kızın olacak diyo bende ne alaka be diyorum rüyada 😅 oğluşumuz olacak inşallah 💙🤲 artik tuttu mu tutmadı mi bilmiyoruz ikisinide gördüm bı şekilde çünkü 😂
Mihranur Edaa01 bende ilk gebeliğimde erkek gördüm fakat ilk haftalarda kalbi durdu kürtaj oldum şuan 2. Gebeliğim yine erkek gördüm ve geçen gecede elime mavi mürekkep bulaşıyordu kalemden bakalım cmrt 12+2 olucam doktor ne der inşallah öğrenirim ☺️
Btlgndz Edaa01 rüyada genelde tersi çıkıyor kızımda hep erkek doğurdum kucağıma aldım bunda cinsiyeti bi türlü öğrenemiyorum rüyamda sürekli bişeyler oluyor gerçektede doktor öğrenemiyor saklıyor 😂
Metehanin_annesi Edaa01 ben ogluma hamileyken gormustum bi teyze girdi ruyama karnima maşa sürdü gobek deligimden su gelmisti oglun olcak demisti gercektende oğlum oldu 😀cok sacmaydı ruyam ama bu sefer kizim olcak bunda hic oyle ruya gormedim