aylzz1 Kızlar eşime süpriz yapmak istiyorum dünden beri yazıyorum cvp veren yok lütfen cinsiyet tahmininde bulunur musunuz çok merak ediyorum 🙁
Edaa01 aylzz1 cnm bu bizim tahminimizce olmaz kesin bilgi degil yaani en iyi tahmini doktor verir resime göre erkek diyorum ben
Minigiim-vebenn52 Burda kesin sonuç değil ki sadece tahmin yani kız yada erkek bence doktorda belli olunca cinsiyet süprizi yapın eşinize
aylzz1 Minigiim-vebenn52 canım ocaktan sonra gidecegım eşim doktora illa bende görmek istiyorum bebeğimi deyip geliyor tek gidemiyorum 🙁
Minigiim-vebenn52 Meliha06 sizin kontrol zamanı ne zaman ben çok merak ediyorum cinsiyetini Kız diyorum ben kesin kız çıkacak 🤣
Meliha06 Minigiim-vebenn52 ben şuan 10+3 ya çok merak ediyorum çok😅😅 hele bazısı erkek diyor bazısı kız ya daha çok merak ediyorum
Embish1993 Minigiim-vebenn52 is Meliha06 merak ediyorsunuz anliyorum ama burada kesin degil ki yuzde 50 olasilik zaten herkez bildigi ve inandigi seye gore bir tahmin soyluyor ya tutarsa birde kac gunlerdir zaten bir suru tahmin yapildi size
Meliha06 Minigiim-vebenn52 şuan dahq küçük oldugu için herkesin yanılma ihtimali çok yüksek demi değişebilir çünkü