ZehraS Kizlar internetde cok arasdirdim bebeyin doseyi yastigi pamukdan olrsa daha saglikliymis hem bebeyi terletmiyo hem de onurqa eyriliyi olmuyomus bi bilginiz varmi bu konuda paylasalim lutfen
Bskrt ZehraS ben de pamuk yatak aldım yataştan, ama yastık kullanmayacağm 1 yaşına kadar önerilmiyor Yorgan da tehlikeli o yüzden pamuklu uyku tulumu aldm
ZehraS FatmaAzra_ bende ilk bebek tecrubesizim oyuzden bebeye saglikki olani neyse onu yapmaya calisiyirum her konuda
ZehraS Tesekkur ederim kizlar benim ilk bebeyim bu oyuzden fazla tecrubem yok herkesden soruyorum arasdiriyorum.
FatmaAzra_ ZehraS benimde ilk bebeğim ama bildiğim tümm malzemelerdense yünün en doğal olduğunu biliyorum terletmez ter olursa çeker yazın serin kışın sıcak tutar. Fakat ebati ve kalinligina bağlı kesinlikle yünü tek geçerim hem kendim icin hem bebegim için annemler de yaptilar kaliteli yün kullanin
ZehraS FatmaAzra_ tesekkur ederim canim benim anemler Azerbaycanda yasiyo ben Turkiyede oyuzden burda dikdircez cok tsk ederim bilgilerini paylasdigin icin.
ZehraS Bskrt anladim canim yirgan ben de kullanmayi dusunmuyordum bebeye agir olur diye batdaniye dusunuyordum ortmeyi . Bskrt kaca aldin canim fiyatini yazarmisin rica etsem.Ben dikdirmeyi dusunuyordum ama hazir sarfeli oluyosa hazir aliyim