Deletedmom_789 Kızlar içinizden geçen cinsiyet doğru çıktımı gerçekten anneler hissedermi bunadan Önceki hamileliğimde maalesef kürtaj olmuştum ama onu kız diye düşünüyordum şu an yine hamileyim yarın sekiz haftalık olacak bundada erkek düşünüyorum
Gozdecaner Deletedmom_789 ilkinin erkek olduğundan adım kadar emindim erkek çıktı ikincide gönlüm çok kız ıstedıgı ıcın hep kız hıssedıyorum diyordum ama ikincide erkek biraz gönülden geçeni istiyor aslında insan 🥲
Sevvalll42 Deletedmom_789 ben ilkinde erkek hissediyodum rüyamdada görmüştüm ve kıza hiç ihtimal vermemiştim erkek çıkmıştı zaten
sevimuslu Deletedmom_789 kız hissetmiştim en başından beri etrafımdaki herkes oğlum olacak diyordu ama ben sanki içimde kız evlat varmış gibi hissediyordum :) sonuç tabi ki kız ❤️ anneler hisseder 🥰
Deletedmom_789 Gozdecaner yani ben hiç kızlara ve erkeklere takıntılı değilim far etmez ama ilki yüzde yüz kızdı diyodum erkek olma ihtimal sıfır diyodum bunda da erkek diyorum yani öyle hissediyorum
Ozlemkaan Kan vermiştm sonucu daha çıkmamıştı hamile olmadığımı düşünüyordum ama ona rağmen bir anda böyle kendi karnıma böyle sarılıp canım kızım demek gelmişti içimden ve kızım oluyor 🤗
Efnan3443 Evet hisediyor benim ilk gebeliğim ve hep kız olacağını düşünmüştüm detaylıya girdik cinsiyeti kızmış🤗🤗
Miracleee Deletedmom_789 kendimi kız annesi olurum diye düşünüyordum hep ama hamile kaldığımda bebeğimi hep erkek hissettim ve doğru çıktı
Adenala Deletedmom_789 Rüyamda erkek bebek görmüştüm kontrole giderken artık kızımızı görelim demiştim içimden öyle geçmiş demekki 🌸
Edaa01 Assistans bende oglumu hissetmiştim hamile kaldigimdan beri hep erkek o dedim ve gercekten oglum oldu simdiki hamileligimde kız hisediyorum ama bilmiyorum net olamıyorum cok istedigimdenmi bilmiyorum gönlüm cok kız istiyor inşallah bir kızım olur cinsiyeti bilmiyoruz henuz
Anneseker Deletedmom_789 hamile olduğumu öğrendiğim günden beri hep erkek demiştim doktor %99 kız dediğinde inanmadım yani içimde bir his vardı erkek bebek istediğim için değil hep erkek hissi doğuruyordu ve alışveriş yapmadım bir sonraki kontrolü bekledim ve erkek olduğunu öğrendim😄
MomsE Deletedmom_789 ben hissettim demeyeyim ama bilimsel olarak eşimin tarafı hep erkek, o sebeple bizim de erkek olur diyordum öyle de oldu 🤭💙
RezMom Deletedmom_789 ben başından beri kız hissediyordum cinsiyeti de geç öğrendik zaten 24.haftada öğrendik ama erkekmiş bebişimiz 😂
yenidenanne34 Deletedmom_789 ilkinde kiz hissediyordum rüyamda erkek bebek gördüm erkek oldu bunda erkek hissediyorum yine rüyamda erkek gördüm bakalim ne olacak 😄 hisler her zaman tutmayabiliyor