Mutlugizemm Bebeğimin her muayenesinde eli kafasında hiç indirmiyor sanırım elini ben gibi böyle bir durumla karşılaşan var mı doktora sordum öyle rahat ediyordur dedi güldü ama benim kafama takıldı ☺️
Cerenbelis1 Mutlugizemm benimkide hep öyleydi en son gittiğimde biraz doktor uğraştı baktı bi ara elini çekti de öyle gördük 😂
269522 Mutlugizemm oğlum doğana kadar elini yüzünden çekmedi düzgün bir tane ultrason fotoğrafı yok 😂 detaylı da ellerini çeksin diye doktor 40 dk uğraştı yok çekmedi üstüne bide ayaklarını getirdi yüzüne 😂 doğunca görebildik yüzünü 😂
zekpare Mutlugizemm eli yine iyimis benimki ayagini da yuzune getirip ayagina sariliyor 😂 28-34 arasi yuzunu goremedik hic. En son hareket ettigi bi gun doktor disaridan mudahale edip cektirdi bir sekilde biz cok gormek isteyince 😂😂
Efnan3443 Bende detaylıya girdiğimde yüzünü kapatmıştı doktor kızınız çok utangaç demişti ☺️ cinsiyetinide geç öğrendim hep bacaklarını kapatıgı icin
Seyma-10 Kızım öyleydi eli hep yüzündeydi şimdi 5 aylık uykusu gelince başlıyo getirmeye uyurken eli hep yüzünde korkulacak bişey değil rahat ol
Sibelnogma Seyma-10 yerim ben onu benimkide öyle 25 haftada girdi kanala ne varsa orda eller yüzde sokmus kafasını araya hareket bile edemiyor cıktığındada öyle olur benimki eminim alışkanlık olur 😂🤗
Adenala Mutlugizemm Benimki gözlerini kaşıyor elini ağzına sokuyor yüzünü kapatıyor doktor eğleniyor kendi kendine organlarını öğreniyor dedi 🌸
Essrakk Mutlugizemm öyle takılmayı seviyordur. Biz kızımızın yüzünü doğana kadar hiç görmemiştik hep eli yüzündendi :)
Kelebekmisaliihayat Mutlugizemm benim de büzülmüş oturuyordu. Doktora sordum bi problem bi şey var mı diye böyle oturumunda kaynaklı. Doktor da dedi bebek icerde nasıl rahat ediyorsa öyle durur, biz karışamayız dedi. Canı öyle istemiş öyle oturmuş 😅
baby0 Mutlugizemm sizi korkutmak degil amacim sadece söylemek istedim benim ablaminda kizininn bi eli hep kafasindaydi dogumdada indirmedi elini😂😂 bi türlü cikmadi bebis vakumla cekmek zorunda kaldilar☺️ ve uyurkende hep eli kafasindaydi🥰