Asus1 Canım bebeğin uyuyor gibi çıkmış nst de nonreaktif diyorlar buna belki tekrar isteyebilir doktorun karnın aç mıydı
feridedmt Asus1 yok canım karnım aç değildi hatta çikolata bile yemiştim girerken. Çekilirken de aşırı hareketliydi aslında karnım inip kalkıyordu moralim bpzuldu şimdi neymiş ki acaba o🥺
Eslem2112 Asus1 bir sorun yok canım sancıda yok bebisin uyuyor benimde oyleydi hep böyle cikrdi hastaneye gittiğimde uyuyordu eve geldiğimde hareketleniyordu çok şükür şuan sağlıklı
Asus1 feridedmt olabilir canım sıkıntı etme doktorun normal dediyse bazen öyle oluyor nst ler en fazla tekrar istiyorlar
Melike3406 Hiç sancın yok canım ,ama bebek uyuyor hareketli belki yer değişimi içindir doktor tekrar isteyebilir😇
feridedmt Melike3406 doktor baktı ama hiçbir şey demedi cakım sıkıldı benim de nst yi çeken hemşire de iyi misin falan diye sordu birkaç kez endişe ettim uyuyor mu hareket halinde mi anlamadım canım ne demek istediğini😭
feridedmt Yigit_Yagiz_Moms 34. haftamdayım canım sancımı umursamıyorum da yukarıda arkadaşlar bişeyler dedi kagaya taktık internette çok kötü şeyler yazıyo🥺
Asus1 Kalp atış hızı falan normal duruyor 140 150 sen hiç kafana takma doktorun da sıkıntı yok demiş zaten biraz hareketsiz çıkmış sadece bir dahakine çikolata bol su bir de sol tarafına doğru dönerek çektir nst yi gerçi demişlerdir heralde ama
feridedmt Asus1 tamam canım benim çok teşekkür ederim kısa süreli depresyon geçirdim bişey oldu diye😊 haftaya iyice yiyip gideyim inşAllah