Embish1993 Bunu duydum evet ve sekilse gobek kismindan asagi erkekmis degilse kiz arkadasimin kuzeni kadin dogumda çalisiyormus oda oyle demis orayi gorerek az çok çok tagmin ediliyor diyomus ama bilmem nekadar dogru
Embish1993 Aynasil anlatsam simi karin duvari assagi dogruysa yani v sekli gibi cinsile organina dogru sivriyse karni erkek mis oyle degilse kizmis simdi oglumun ultrasonunu aticam
Embish1993 Girl_boy_annesu tesekkurler cinsiyeti biliyorum yahmin icin atmamistim bir baska konu için attim
Embish1993 Girl_boy_annesu evet erkek 5 yasinda oglum simdi 15 haftalik hamileyim nasil bildiniz seyd diyosr onun tartismasini yapiyoruz karin duvarina bakiliyormus sivriyse ve V sekli veriyorsa assagiya dogru erkek yuvarlak ve genisse ise kizmis siz ne dersiniz o yuzden atmistim resmi
Embish1993 Girl_boy_annesu bir arkadasimin kuzeni kadin dogumda calisiyormus o oyle demis dogruluk payi nekadar bilmem de
Embish1993 Sekerrr cnm ben hic anlamam sadece duydugumu yazdim ama sizinki erkek diye dusundum saglikli olsun