Suheda012 Melikecskn2303 bana kız gibi geldiii ❤️❤️ Bana da dua eder misin umarım en kısa zaman da ben de hamile kalırım 🤲🏻
Zehr4k Melikecskn2303 kaç haftalık senin bebiş maşÂllah 😍 Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin 🤲
Melikecskn2303 Suheda012 bir kızım var inşallah Buda erkek olsun isterim rabbim neyi nasip ettiyse kabulümdür 🤲🏻 rabbim gönlünüze göre hayırlı zamanla hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah 🙏
Masaalll Zehr4k canım benim ne söyleseler yalan olur bence daha çok küçük tahmin yapılacak gibi bile değil ben 22 olucam hala net bisey yok en son kız denildi bacak arasi fotoğraf verildi hala tereddutteyimm
Melikecskn2303 Zehr4k 13 haftalık oldu ama ikinci gebelik olunca ilki kadar sabırsız ve heyecanlı degılım rabbimde tek istediğim saglıklı olması raabbım isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏
Zehr4k Masaalll neden bu kadar tereddut duydun ne güzel işte minik prenses❤️❤️ stres yapma sakın evet aslında şuan dokuz haftalığım komtrolum yarın tek elimde bu vardı ondan attım ☺️
Masaalll Zehr4k bi oğlum var bende çok kız istiyorum ama 16 da kesin erkek demişlerdi o yüzden emin olamadım canım bacak arasi fotolarını da paylaştım bi bak sende istersen tahminin varsa söylersin 🥰
Zehr4k Melikecskn2303 amin amin gerçekten öyle benimde şuan 7.5 yasinda bir oğlum var bu ilk değil ikinci ama yinede ondaki gibi değilim içimden çok kiz geçiyor aynı senin gibi Yinede Rabbim neyi verirse Razıyız Yeterki eli ayağı düz olsun sağlıklı olsun 🤲☺️