123459 Kızlar transferimden sonra 7.günüm dayanamadım test yaptım silik çizgi gördüm ve yine dayanamayıp kan vermeye geldim sizce çıkarmı çok heyecanlıyım :)))
Hulo2105 123459 sol tarafta üç nokta var resim yükleye gir yükle sonra orda internet adresi var kopyala yazıyor. Onu kopyala sonra buraya yapıştır
ey_ber 123459 ana sayfada sol üstte 3 çizgi var resim yükle yazıyor ona bas fotoğrafı yükle yüklendikten sonra alt tarafta kopyala yazacak kopyala buraya yapıştır
Dilemcan 123459 inşallah vardır canım ama bu teste hiç güvenmiyorum ben kaç defa böyle çıktı benim ama kanda negatif ti
cicekgibii_ 123459 cizgi var canim insallah kan testindede cikar Allah sanada nasip etsin insallah ❤️
Opheliaxxx 123459 benim de böyleydi görüyorum ikinci çizgiyi. Çok çok silik ama görünüyo. Aynı benim de böyleydi şuan 6,5 aylık hamileyim inşallah sizinki de pozitiftir ❤️🥰
123459 Ay yaptım vallahi oldu nolur bakın sizce varmı yarım saat oldu kan testide verdim kalbim ağzımda atyor resmen
Hulo2105 Yarım saatte çıktıysa belki geçersizdir canım ama çizgi var bakalım kan testini de paylaş vardır umarım❤️
123459 Hulo2105 hayır hayır 2. Çizgiyi 5 dakika içinde gördüm dayanamayıp hastaneye geldim kan verdim vereli yarım saat oldu sonuç bekliyorum allah rızası için dua edin ne olur isteyen herkese nasip olsun :))
Siyahkelebek422 123459 canım ben gördüm insallah pozitiftir bende dayanamayip 7. Gunde yapmistim boyle silik cikmisti kandada cok dusuk bir deger cikmisti :)