iremkayaaaa Kızlar selam 9+5ten yazıyorum, yan binamızda özel bir abla oturuyor ve bugün eşim işe giderken ona demiş ki Allah size Yusuf versin annene babana bakasın oğlum demiş, sizce de tam denk gelmemiş mi ne anlama geliyor acaba
Adenala iremkayaaaa Hayırlısı olsun Bende bir teyzeden mendil alıyordum yoldan geçerken çarşıda hep denk geliyordu Bana pamuk gibi kızın olsun demişti 🌸
AdaKaranfili iremkayaaaa bazı insanların içine doğar . Diline dökülür. Hakkınızda hayirlisi her zaman 🤲
Adenala iremkayaaaa Evet kızım olacak Allah nasip ederse Birde benim rahmetli hacı dedem vardı Kızım derdi Cebrail Aleyhisselam bazen insan suretinde dışarıda görünür selpak satan biri işte karton kutu toplayan bir çocuk ya da kapıya gelen muhtaç birisi olarak mutlaka elinde cebinde evinde bir kuru ekmek bile varsa paylaş cüzdanında paran varsa boş çevirme derdi Zaten özel bir abla diyorsun onların melekten ne farkı var değil mi 🌸
iremkayaaaa Adenala öyle tabi ama bilemedim işte Yusuf versin derken belki de güzel huylu güzel bir evlat demek istemişte olabilir umutlanıp hayal kırıklığı olsun istemiyorum açıkçası :))) her ikisi de olabilir hayırlı sağlıklı olsun da evladım
Adenala iremkayaaaa Yusuf genelde erkek bebeklere Yusuf yüzlü olsun ya da Hasan Hüseyin gibi olsun derler peygamberimizin torunları hayırlısı olsun tabiki de 🙏