Btlbet Kızlar afadersiniz ama bi kac gündür büyük abdest koyu yeşil gelıyor.hemen paniklıyorum var mı bunu yasayan😞
Boncukk123 Btlbet Demir ilacı kullanıyor musun canım demir gaita rengini değiştiriyor bazılarında kabızlık da yapıyor
Btlbet Bbuse12 yok canım demir ılacı kullanmıyorım.folık asit kullanıyorum birde griptim bu ara antibiyotik falan kullandım/folık asiti degıstırdım birde
Gncy Kullandığın vitamin ve minerallerden kaynaklı olabilir canım 37.haftayım bnim baştan beri bı şekilde
Btlbet Gncy gercekten mi rahatladım valla.vitmaninli folık asirit kullanıyordum degistirdm baska birsey kullanıyorum decavit die
Btlbet Boncukk123 demir ilacı kullanmıyorım canım folık asit vitaminliydi sümdi decavit kullanıyorum degıstırdım sanırım ondan.antibiyotik falanda kullandım grip oldum cınku bunlardan sonra oldu sanki
gizemsssss Btlbet doktorun folik asiti 3. Aydan sonra biraktırıp vitaminlere geçirdigindee korkmuştum ve hala koyu yeşil hatta siyah bile diyebilirim rengi ama kullanılan vitaminlerden dolayiymis benimde bı tanesi decavit bı tane damla bide ferrum
Btlbet Boncukk123 demir ilacı 16. Haftada baslıyor sanırım.doktora sordum yedigin birsey veya ilaclar yapmıstır dedi
Yazmelegi_ Btlbet anladım genelde demir ilacı büyük abdesti bu şekilde yapar ama siz kullanmıyorum demişsiniz o yüzden doktorunuz varsa ona sorun bi
Gloria06 Ben de tam sizlere demir ilacı renk değiştirir mi siye soracaktım. Başladığımdan beri resmen siyah oldu 😢😢😢😢