MucizemUmut @ Dün sağlık ocağı B Vitamini yazdı. Eczane bunu verdi ama hamilelikte kullanılmaz yazıyor. Daha önce kullanan var mı aranızda?
Asus1 MucizemUmut canım ben kullanılmaz diye biliyorum eşim doktor o söylemişti asla atma diye hatta iğnesini vurdu o yüzden ama tabi bilemiyorum sen en iyisi kadın doğum uzmanına sor yine
Zeynep_ze MucizemUmut ben yüz felci geçirdiğim dönem nöroloji doktorum yazmıştı her gün kullanıyordum ama daha sonra kadın doğum doktorum 3 günde bir kullanmamı söyledi öyle kullandım
myangelson MucizemUmut kullanılmaz diye biliyorum benim de B12 düşük doktor hap vermeden önce hep gebelik testi yapar hamileysen hap kullandirtmiyoruz iğne veriyoruz demişti aile hekimi
Musemma06 Ben kullandım bişey olmadı şuan 32. Hafta dayım kişiden kişiye de değişebilir tabi başka bi doktora daha sorun bence
MucizemUmut Sorayım da içim rahat etsin. Gerçi siz kullandıysanız demek ki yazılıyor doktorlar tarafından Musemma06 Sorayım da içim rahat etsin. Gerçi siz kullandıysanız demek ki yazılıyor doktorlar tarafından? 🤔
MucizemUmut Asus1 Ya zaten prospektüsü okuyunca bir korktum. Eczacı da biliyor hamile olduğumu. Bile bile verir mi böyle bir ilacı? Doktor sadece B vit eksikliği yazmış sanırım, eczane bu ilacı kafasına göre verdi. O da biraz tedirgin etti beni.
Asus1 MucizemUmut bence kesinlikle doktoruna sormadan atma canım eksiklik çoksa iğne veriyorlar gebeyken
MucizemUmut Asus1 Sağlık ocağında ki ebeme yazdım. Değiştirdiler ilacı. İçime sinmemişti zaten. Çok teşekkür ederim. 💐
MucizemUmut Tamam canım çok teşekkür ederim. Pazartesi gideceğim zaten doktora o zamana kadar icmeyip sorayım. Hem benim de içim rahat etsin. Tekrar çok teşekkürler. ❤️🤗
Asus1 MucizemUmut ne demek belki de birşey olmuyordur ama eşim ısrarla bana kullandırtmayınca yazayım dedim 🌷 geçmiş olsun
MucizemUmut myangelson Değiştirip multivitamin hapı yazmış sanırım. Eşim aldı ama daha görmedim. Allah’tan ilaç prospektüsü okumak gibi bır alışkanlığım var. İcecektim yoksa bilmeden. 🙁
myangelson MucizemUmut iyi yapmissin ya , bende hep okurum önemli birşey bence gözden kacabilir sende iyiki okumussun 🦋