eceminannesiyim Merhabalar bu benim 2. Sezeryanim olacak inşaallah 28+1 günlük benim anlamadığım tam 38 girince mi aliyorlar yoksa 38 biraz geçiriyorlar mi TECRÜBELİ ANNELERDEN CEVAP BEKLİYORUM 🌸💓🌸
Annesii23 eceminannesiyim benimde ikinci sezeryan olacak doktorum 38+3 de alacağını söyledi ben 39 u beklemek isterim ama sanırım beklemeyecek
Afro-dit eceminannesiyim ikinci sezeryanda 39 hafta bitince alacağını söylemişti doktorum ama ben 5 Nisan’da doğmasını istedim ilk bebisimde 5 martti iyi ki de 5 Nisan’da doğdu doğar doğmaz kuveze girdi
eceminannesiyim Dilooo inşallah güzel ve kolay geçer 🌸 geç gitme imkanı varmı annenin isteğe mi bagli
eceminannesiyim znkara inşallah bekler bende sizin gibi uzatacagim elimden geldiğince inşallah doktorunuz.mu dedi 39 olacağını
Afro-dit eceminannesiyim 38 hafta erken değil aslında canım tam doğum haftası tabi 1 gün bile anne karnında kalması daha faydalı
Dilooo eceminannesiyim valla ben bişey demedim doktor bu zamanı uygun gördü canım ama benim birbirine yakın olmuş olacak doğumum acaba daha erkende oluyor mu doğum onu merak ediyorum
znkara Ulviyekhrmn02 ilk sezaryenimi 5 yıl önce oldum dikiş yerimde ağrı olmuyor da bebeğin kafası çok baskı yapıyor pelvik kemiğimde ağrı oluyor yürümekte yatarken dönmekte falan zorlanıyorum
Smyye0303 eceminannesiyim 39u bekliyorlar ikinci dogumda artık doktora da bağlı kimi 38 de alır kimi 39u geçince alır benim doktor içerde kalsın biraz daha sezeryan bu sonuçta solunum sorunu olur falan dedi 39 u beklicekti ama 38+3 de falan gün belirlersek olabilir