Nihalblt Evet gelmeyen inatçı bebişim, 40. Haftamız suni sancıyla başlatmak üzere yatışım yapıldı dualarınızı eksik etmeyin rabbim benim gibi bekleyen herkese kolaylıklar versin bir avazda kurtarsın inşallah 🙏🏻
Kubrabaytekin Nihalblt Allah yardımcınız olsun bı avazda sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah 🥰 hiç açıklığınız var mı. Bende 40+4 um dün akşam sancılarım çok arttı düzenli geliyordu acikligimda 2.3 cm olmuş ama ilerlemeyince doktorum eve gönderdi sancım devam etmezse yarın sabah benimde yatisim olacak süreç nasıl ilerler bilmiyorum. Doğum hikayenizi yazar mısınız bilgilenmek isterim ☺️
Nihalblt Kubrabaytekin yazarım tabiki inşallah kendi sancılarınız devam eder o şekilde gidersiniz hastaneye böyle beklemek en zoru bence 🙈 ben 1cm ile yatış yaptım yolumun uzun olduğunu söylüyorlar bakalım nasip diyorum rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın 🙏🏻
Kubrabaytekin Nihalblt aminn 🤲 inşallah ilerler kendi sancimla yaparım. Sizde öyle düşünmeyin hiç açıklığı olmayıp yatan 2 saate doğum yapan tanıdığım var herkeste bir olmuyormuş kendinize güvenin hep iyiyi düşünün 🥰
Nihalblt Kubrabaytekin hep bunun için dua edip ihtimalleri düşünüp pozitif oluyorum başarıcaz inşallah 😇
Nihalblt Kubrabaytekin bebeğimin kordonu kısaymış sancılara rağmen aşağıya inmedi sezeryan olmak zorunda kaldım 🙏🏻
Kubrabaytekin Nihalblt siz ve bebeğiniz iyi olunda doğum nasıl gerçekleşirse gerçekleşsin rabbim en güzelini bilir. Sizin adınıza çok sevindim yavrunuzu kucağınıza almışsınız inşallah en kısa zamanda topsrlanirsiniz. Hayırlı evlat olsun inşallah 🥰
Alininannesiiiiiii Allah analı babalı büyütsün bende pazartesi suni sancı alicam bu gidişle çok zor muydu suni sanci
Nihalblt Alininannesiiiiiii amin teşekkür ederim, yani çok uzun süre suni sancı alamadım açıkçası 20dk en fazla o da daha en düşükteydi bebeğim kaldıramadı suni sancıyı kalp atışları yavaşladı kestiler vermeyi direk sonrasında kendi sancım geldi kendi sancımla beraber tekrar verdiler 5 dk kadar yattığım yerde karşıladım süreciniz normal güzel ilerlerse suni sancı ya da kendi sancınız fark etmez korkutulan gibi bir durum yok merak etmeyin 🙏🏻🙏🏻