Bsr1905 Yarın 35+6 olacaz bizde ve kontrolümüz var bi önceki gittiğimizde bi sonraki kontrolde nst ye bağlarız demişti doktor ve eskiden 1-1,5 ayda bir kontrole giderken bundan sonra haftada bir gideceğim sanırım herhangi bir şikayetim yok
Rayiha17 Haftadaym. 35ten sonra çekiliyor dedi dr. Haftaya gidip nstye giricem. Artık 2 haftada 1 çağırıyor
Dnz1_ftma Mujdeuren bana da 33 haftada sezeryan a alabilirim dedi 3 hafta önce Bebek te doğum pozisyonuna girmiş yürüyüş yapma yat dedi kendini yorma dedi 6 sindada gittim nts ye aldı tmm 35 olduk artık bol bol yürüyüş yap 10 gün sonra gel dedi sağlık ocağındaki ebe daha tecrübeli oda dedi ki yön doğru ama daha oturmamış vakti var dedi
Birikrabirsusam Mucizeolsuun ben 24 haftalıkken girdim. Ama normalde bu kadar erken girilmiyor 34 haftalıkken nst çekmeye başlıyorlar diye biliyorum…
Tgbrk355 34de girdim bende bu hafta 2.kez girdik 35 olmamız gerekirken gelişimi 1 hafta önden gidiyor bebişim 36 haftalık gibiyiz yani 🥰🥰🥰
Ezoo28 Mucizeolsuun bende 30 haftalıkken gittim ama nts ile ilgili hiç birşey demedi haftaya nasıl olucak randevum bakalım nstye giricek miyim yada tarih vericek mi 😊