Yaren7869 Kızlarr 10 haftalık hamileyim sabah bulantılarım çok oluyo siz neler yapıyorsunuz bunun için lütfen bişeyler önerirmisiniz
ElaEge Yaren7869 prilam içebilirsin işe yararsa tabi uyandıgın gibi çubuk kraker yiyebilirsin safra çıkmadan harici allaha dua ediyoruz 5. Aydayız yeni yeni bitiyo bulantılar daha gidecek çok yolumuz var😂
Lalemmm12 Yaren7869 tuzlu çubuk kraker başının ucunda kalsın önce biraz su iç sonra biraz kraker ye bulantı kalmıyor bende öyle geçti 🥹
Yaseminnny Gaviscon da ise yarıyor soğuksa özellikle çok iyi beyaz leblebi meyveli bar gibi şeyler ben 6yi bitirdim hala bulantiyla basim dertte o yüzden kendinize uyan bi çözümü bulmaniz cok rahatlatır sizi
Yaren7869 Valla bakalım yapçak bişey yok 9 ay boyunca devam edenler bile varmış 😂tuzlu çubuktan devam
Yaren7869 Pekii cinsiyeti ne zaman öğrendiniz benim iki hafta sonra kontrolüm var 12 hafta olucak tahmin yapıcam dedi bakalımmm
Yasemincee26 Yaren7869 12 haftalık hamileyim 5. Haftadan beri safra kusuyorum her sabah yarım saatten fazla kusuyorum canım çıkıyor ama çaresi yok
Cicekcim Yaren7869 25+6 olmama rağmen her sabah af edersin kusuyorum ve daha yeni yine oldu. Umarım seninki geçer hemen