Aksutilayda44 Kızlar bugün tam tamına 16 haftalik olduk bugün doktora gitsem cinsiyet söyler mi devlete gidiyorum kaç kere gittim belli olmaz diyor ilk gebeliğim????
Bircanm Aksutilayda44 bebeğin pozisyonuna bağlı ilk hamileligimde 12. haftada kızım olacağını öğrendim şimdiki hamileligimde 24. haftada erkek olduğunu öğrendim
Haticekrks Aksutilayda44 bende devlete gidiyorum 15+3 randevum vardı kesin belli olur diye gittim sordum daha çok erken ilerleyen haftalarda belli olur dedi ama ben belli olacağını bildiğim için meraktan ertesi güne hemen özele randevu aldım direk gördü %100 erkek dedi yani şuan seninde kesin bellidir canım devlet belki söylemez
Boncukk123 Aksutilayda44 16.haftaya kadar ne bebeğimi gördüm ne kalp atışını duydum ne de doktor tahminde bile bulunmadı gittiğim devlet hastanesinde bende 16.haftam da özele gittim mecburen artık merak ediyordum bebeğim ne durumda iyi mi diye özel de öğrendim hamd olsun her devlet hastanesi bir degıl hemen söylemiyorlar görmüyorum diyorlar tahminde bulunsa bile söylemiyor bazıları
hasret1922 Aksutilayda44 kisimda devlete gidiyordum 16 haftada dememisti 19 haftada ozele gitmistimde ogrenmistim simdi yine ayni durumdayim 12 haftadayiz sordum bi baksaniz cok kucuj falan dediler yani ozelde olsam kesin derdi
elidaa Bende devlete gidiyorum 16 haftalda bı erkek dediler sonra baktilar ki bacak arasında kordon var kız gibi hissettim dedi doktor detaylı ultrasona kaldık artik smdi 19 haftaya doğruyu gidiyorum
Masaalll Aksutilayda44 gözün aydın canım bana da 16 da kesin erkek dedi sonra 20 de kesin kız dedi başka bi doktor ama hala tereddudtwyjm sen nasıl öğrendin detaylida mi
Elifttk Aksutilayda44 ılk hamılelıgımde 7 aya kadar her gıtmemde sırtı dönük bacakları kapalı dedı cınsıyetı kızdı suan tekrardan hamıleyım sehır hastanesı peronatolıjıye gıdıyorum 16 haftada ıkızlerımın cınsıyetını ogrenmıstım suan 21 haftalığım
Masaalll Elifttk bana da 20 de kız dediler bacak arasi fotoğrafı da verdiler ama 16 da erkek dediğin için emin olamıyorum sizin cinsiyetini ne acaba sağlıkla alın kucağınıza 🥰
RezMom Aksutilayda44 doktordan doktora o kadar fark ediyor ki bizimki 24.haftada cinsiyetini söyledi o da net olarak değil erkeğe benziyor demişti ayrıntılı ultrasona girdiğimde o doktor erkek dedi net olarak
Smyklkc Masaalll atar mısınız resimleri bana da erkek dedi ama sonradan değişir mi sizinkiyle karşılaştırmak istedim
Masaalll tgck2022 paylaştım fotoğraflarını doktor erkek dedi ben ona güvenmedim çünkü oğlumda da 7 aya kadar kız demişti ayriyeten bu pipisi diye göstermedi bakar bakmaz erkek dedi kaldırdı hemen
Masaalll Smyklkc üstteki 20 hafta kız denildiği zaman alttaki ultrason da 16 hafta erkek denildigi zaman ama farklı doktorlara gittimm