YuvarlanamayanPaanda 34+2 ile bu gün görüş günümüz paşa nasıl acaba merakla bekliyorum aşırı sancı ve kasılmalarla hayatta kalmaya çalışıyorum sizler nasılsınız kaç kg idi benekleriniz bu hafta 🌹❤️
Smyye0303 YuvarlanamayanPaanda 33+4 en son pazartesi gittim 2400 kgdi 22si başka hastaneye gidicem tipa bide orda baktircam nerde dogursam arayışı dayım 😀ya o sanclar ağrılar benimde arttı dün dedim noluyo bide karnimda deli gibi ordan oraya hareket edjyo😂
Canann1601 YuvarlanamayanPaanda Benim de bugun görüş günüm ama kızım 38 haftalık olduk hala yüzünü göstermedi bize 😔Doğunca göreceğiz artık 😄 Geçen hafta 36+6 da 3100 Gr 49 cm di artık dogurmak istiyorum inşallah bugün nst de sancım çıkar aminnn 😂🙏
Lavinya_21 YuvarlanamayanPaanda ben en son 2 hafta önce gittim belli etmedi cinsiyeti, ayın 21 de randvum var. Bakalım göstericek mi 😅.
NurCan58 Bende bugün kontrole gidicem 35. Haftaya bugün girdik, kızım gece aşırı hareketli hareketleri canımı cok acıtıyor, sırt agrısı kasılmalar yüzünden bir türlü uyuyamıyorum. Bugün nstye girerim insallah sancı cıkmaz.
Havacelk NurCan58 35 +1 benim hiç sancım yok nstde sancı çıktı yatırdılar dün inşallah bişi çıkmaz sizde
NurCan58 Havacelk gecmiş olsun insallah ciddi bir şey degildir. sancılarınızı hissediyor muydunuz? Benim gece cok agrı sızı oluyor, karnım zaten gün içinde cogu kez sert sizinde öyle miydi?
YuvarlanamayanPaanda Smyye0303 2500 olmuş şükür aşko benım sancı çıktı şimdi serum alıyorum 2 saat sonra tekrar nst olacak baklaım benım temelden aynı doktor o yüzfen sorunumuz yok şükür 😂 gününü bitirecem diyordu 38 bulursak iyi diyor şimdi 😂😂😂
Smyye0303 YuvarlanamayanPaanda doktor zortladi desene sancı çıkınca nolduuu deseydin 40i bekliyek diye 🤣😂cokmu sancı var kaç cikti
Memuranne2 YuvarlanamayanPaanda evet şükür iyiz 2400 kilosu haftaya yine gideceğim sancı vs hiç bişey yok 5 10 ocak arası doğum planı yapalım dedi
Bebegimveben YuvarlanamayanPaanda Ben de 34+2 yim🌸 kontrolüm haftaya bakalım inşallah her şey yolundadır
Efenin_Annesi09 YuvarlanamayanPaanda 35+4 merhaba bizim de görüş günümüz bugün çok heyecanlıyım, bir yandan da sancım vardı dün çok Altan muane ederler diye gitmeye korkuyorum .
Havacelk NurCan58 ağrım sızım yok nstye girince sertleşme oluyor oda sancı olarak gözüküyordu bugünde sırt ağrılarım başladı gibi doğum habercisimi onuda bilmiyorum sitrestli durumlar 😔🥶