Selam,35+0 a zaten doğum olanı yapmışken benim oğluşlarım 4 gün daha duramadılar.Akşam 7 gibi lavabodan çıktım bir anda ılık ılık bir akıntı hissettim.Tam eğilip bakarken arttı bacaklarımdan aşağı doğru 1.5 saat boyunca da ara ara gelmeye devam etti gerçekten anlaşılmayacak gibi değilmiş onu öğrendim.Doktorumu aradım hemen hastaneye geçin dedi ve yarım saatte hastanede olduk zaten önce durumun aciliyetine bakmak için sanırım elle muayene oldum.Zaten 5.5 cm açılmam olmuş çoktan acil doğumhaneye aldılar.Epidural dahil doğum boyunca çekiştirme hissinden başka bişi hissetmedim.Damar yolunu elimden açtılar bir tek o acıttı diyebilirim.Sanirim 1.5-2 saate yakın sürdü o kısmı çok idrak edemedim.Bebislerim doğduktan 15 dk sonra falan odaya indirdiler beni de onları önlem amaçlı kuveze aldilar aksilik olmazsa inşallah 2 gün kalicaklar sadece.Dogumdan sonra ne kadar çabuk dişi sıkıp yürürsen o kadar az acılı oluyormuş gerçekten.İdrara çıkınca rahatladım hafif ağrılarım kaldı sadece ve ateş basıyor.Sütümü sagdik ama gelmedi şimdilik pek yine de devam bakalım bu konuyu takmam diyordum ama otel olmuyormuş pek 🫡🫢