Ilaydagktp 29 haftalık gebeyim bı hata yaptım süt pompasını denedim süt geldi ilk su gibi sonra iltihaplı beyaz sıvı şeklinde tehlikeli mi neler tehlikeleri
Sksjsux355-- Ilaydagktp keşke yapmasaydin hem doğumu tetikler hemde ilk sütün bebeğinin içmesi çok faydalıydı bağışıklıgi için
Ilaydagktp PrensesAnnesi- ay inşallah birşey olmaz bidaha yapmam ama korkutum zaten bel ve sırt ağrım çok üstüne bende böyle yaptım korkmuyor da değilim
Adenala Ilaydagktp Uzun süreli masajda etkiler canım bence sen yinede dikkat et hurma yemek ve göğüs masajı rahmi gevşetiyor diye okudum
Ilaydagktp Ne gelirse insanın başına meraktan gelirmiş ay inşallah birşey olmaz bende merak heves ilk gebeliğim denedim hata ettiğimi anladım da iş işten geçti süt geldi ayy
Ilaydagktp Adenala göğsüme şuan hiç dokunmuyorum korktum süt gelince riskli yazınca ne yapacağımı bilemiyorum
_mom22 Yaa nasıl böyle bir hata yaparsınız. Size tavsiyem doktorunuza en kısa zamanda gözükün rahim ağzında kısalma var mı erken doğum riskiniz oluşmuş olabilir. Çünkü göğüslerinizi uyarmışsınız ve bu doğumu tetikler
Ilaydagktp _mom22 umarım birşey olmaz ya hata yaptığımı analdim ama geç oldu merak hevesle kullandım hemen süt gelmez diye düşündüm
_mom22 Ilaydagktp Mutlaka doktorunuza görünün. Benim göğüs ucu ağrım için dr krem vermişti ve onu bile tampon hareketlerle sür sakın ovma demişti