Anneadayiii__ Henüz yavru tam olarak kaç aylık bilmiyorum ama 1 yaşında değil her şeyi ısırıyor dişleri ike kartonları bile koparıyor dişleri çıkmış elimi ısırdı bende parmağımı ağzına koydum hoşuna gitti acaba dişleri mi kaşınıyor?
Adenala Anneadayiii__ Olabilir küçük plastik fareler var onlardan alabilirsiniz Dişleri kaşındıgı için size saldırır kollarınızı ısırmaya çalışır 4 tane yavru büyüttüm ben az çok anlarım 😇
Anneadayiii__ Adenala benim kedim sanırım 8 aylık falan dişlerine baktım hepsi tam ama ısırıyor yoksa ısırmayı mı seviyor anlamadım 😂
Adenala Anneadayiii__ Benimki de british çok oyuncuydu büyüyünce herif oldu başıma şimdi takmıyor 4 yaşında 😅 Sizinki daha küçükmüş ilgi alaka istiyor
Adenala Anneadayiii__ Ben de o çılgın zamanlarını arıyorum benimkinin şimdi okul müdürü gibi oturduğu yerden kalkmıyor 😂
Anneadayiii__ Adenala benimde çevremdeki herkes bebek olacak ver ver diyor ben cidden seviyorum kedimi tüy çok döküyor evi her gün süpürsem de tüylerini tarasam da baya tüylü acaba bunun bir çözümü var mı 🌸
Adenala Anneadayiii__ Mamasını değiştirebilirsiniz Mevsimsel de olabilir Vitamin macunları var veteriner önerir aslında