Bahar_mete Yeliz34 benimde aynı haftalarda mide yanmam başladı geceleri hiç uyuyamıyordum başımı yüksekte tutmaktan tutulmuştum artık ılık süt, elma ve maden suyu çok iyi geliyor canım
Melek2323 Yeliz34 aynı durum ben de var en son daha doktorun verdiği şurup içiyorum bu sebepten ötürü ağladığımı biliyorum çok kötü
Meltemmms Yazılanların hepsini okuyamadım tavsiye eden olmuş mu bilmiyorum ama bana tek iyi gelen yarım çay bardağı suya 1 çay kaşığı karbonat. 3 dakika içinde kesin çözüm🤣 38.haftaya gireceğim hiç ilaç kullanmadan karbonat bana yetti 🤗
Busraaslan0 Sellmaseellma Bu şurup mu ilaç mı ? Benimde mide yanmam var doktoruma daha söylemedim çünkü yeni yeni başlıyor 24 haftalık hamileyim doktorun yazması gerekmiyor mu ilacı şimdi niye kullandın derse
Sellmaseellma Busraaslan0 sorsbilirsin ama hayır diceğini sanmam doğuma kadar 10 doktor değiştim hepside midem yanıyor diyince bunu vermişti şurup bu arada
Safiye1234 Yeliz34 doktora basvur hemen canım şurup veriyor çok iyi geliyor sağlık ocağına yazdırdım ben de galviks şurup verdi
Demmed Yeliz34 5 aydır yasıyorum 36 haftama giriyorum hala cayır cagır yanıyor caresini bulamadım maalesef gecici olarak süt ictim anlık kesiyor ilac 15 dk kesiyor
rich_mom Bende 18 haftadan sonra başladı yanma bulantı. Gaviskon , sade soda, süt içiyorum onlar kesmezse lansor iç dedi doktorum ama hic icmedim. Yediklerinize dikkat edin baya faydası oluyor
Elanur070717 Yeliz34 kırmızı soyulmus elma sade maden suyu tek çözümdü ilk hamileliğimde şuna 2. Hamileliğim 14 haftayız hala mide yanması başlamadı
Sevgiongun Yeliz34 benimde 28 haftalık gün içinde rennie kullanıyorum tavsiye ederim akşamlarıda yatmadan önce sade soda içiyorum geceleri rahat uyuyorum şükür