Aliefezeyno Yeliz34 benim de uzun süre dik yatip sonra normal yatabiliyorum 27 haftadayim daha çok var
kediliikizz Yeliz34 bana sarı leblebi iyi gelir dediler leblebi duyunca canım boza çekti. Boza aldım soğuk soğuk üstüne tarçın döktüm sarı leblebi koydum kaşık kaşık içtim. A-aaa bir iyi geldi mide yanmama bir iyi geldi ben şok. Resmen tesadüfen buldum bunu 😅
EzgiCrs Yeliz34 36.haftaya girdim 30dan sonraki mide yanmasını asıl o zaman görüyorsun resmen ağzına geliyo mide eksimesime, gaviscon kullaniyodum şişe şişe banamısın demiyor artık, ılık süte bal yapıyorum hafifleyip tekrar başlıyo yoğurtta aynı şekilde. Ayva yiyorum o da öyle. Açıkçası hic bir faydası yok bu aralar mide yanmasindan dolayı maalesef kusuyorum çıkartıyorum 😔☹️☹️
fatma22_ Sellmaseellma gaviscon normalde hamile lere önerilmiyor bende hamilelik ten önce reflü ve gastrit vardı hamilelikte yazmadı doktor başka şeyler verdi gerçi onlarda lanet gibi geçirmemeye yemin etmiş
Ckcsimay Yeliz34 bende çok çektim rennio duo şurup verdi doktorum günde 3 kez öğünlerden sonra içebiliyosun ve anında kesiyor yanmayı
Eylulll_ Yeliz34 Bende aynı senin gibiydim , özellikle gece çok olurdu , Ama artık akşam yemeği yedikten sonra ,illa 25 dk yürüyorum geçiyor ,en iysii ilaçsız etkili yürüyüş ,ve uyumadan önce,bişey yememeye dikkat et ,çünkü hemen mide ekşiyor
Seymakpinar Bende magnezyum ve kan ilacı kullandığım dönemde aşırı artmıştı. Maalesef bıraktım ama şimdi de değerlerim çok düştü😔 Kan ilacına tekrar başlamamla mide yanmalarım da başladı. Kullandığın ilaçlar tetikliyor olabilir
busraozkan33 Yeliz34 benimde 27 hafta hamileliğin başından beri mide yanmam geçmiyor gaviskon bı sure sonra kesmiyor insanı
atasoyozge61 Yeliz34 protinum ilac doktorunuza soylesin uygun görürse yazsin şikayetimi sadece bu ilac kesti cok şükur ac karnina iciyorsun kesin çözüm
2erkek1kiz Yeliz34 canım mümkünse çok baharatlı ve salçalı yemeklerden uzak dur birde 7 de bitmiş olsun yemek faslın benımde öyle ama dikkat edince yanma oluşmuyor çok ağzıma gelecek kadar kötü olursam da kefir yada soğuk sit içiyorum yarım çay bardağı kadar oda hemen sakınlestırıyor. Bu sefer ilaç kullanmak istemedim 34+4 üm az kaldı dayanıyorum ilk gebeliğimde rennie şurup verdi doktor 2. Gebeligımde gaviscon verdi onlar da anlık rahatlatıyor ama inan ağzındaki o ilaç tadı insanı daha kötü etkiliyor bu 3. Gebeliğim kullanmak istemedim bilerek evet çekiyorum ama bunlar gecıcek hamilelik reflüsü yaşıyoruz 🥹
Dodomom Yeliz34 23 haftalık olduk 2 gün öncesi biraz yandi maden suyu aldım içtim iyi geldi şuan yanmıyor
F_B_B Sabah kalkınca aç karnına bir tatlı kaşığı tahin yiyin üzerine su bile içmeyin bir saat yada yarım saat birşey yemeyin ozaman gün boyu yanma olmuyor denen di test edildi geçen çok yandı akşam dan tahin yedim geçti şükür