Mevlude_Sahin sasha En bünye, acı eşiği farklı ama hep kötü düşünürsek kötüyü çağırırız bu mantıkta bakıyorum. Mesela lohusa psikolojisini de girmemiştim bakımlarımı yaptım abimin düğünü vardı çıkış Alışveriş vs full gezdim. Herkes ama 40 ın çıkmadı bilmem ne dedim dua mı edip evimden çıktım.
sasha Mevlude_Sahin ne güzel, inşallah ben de senin gibi yapabilirim, zaten insan kafası rahat girerse sezaryene daha iyi başediyormuş acı ve sonrasındaki ağrılarla.
sasha Se_lin o yüzden kimseyi dinlememek lazım kardeşim, doktor ve hamile kişi karar vermeli, kalan tüm seslere kulak tıkanmalı. Her normal doğum fırt diye olmuyor, eminim her sezaryen de ölüm gibi olmuyordur.
Se_lin sasha çok doğru. Annem ve teyzelerim kızdılar ne kadar meraklisiniz kendinizi kestirmeye diyip durdular . Ya diyorum ki normal doğumda da dikiş oluyor hem de bazıları çok kötü. Ama şimdi onlarda benim gibi düşünüyor 😁
sasha Se_lin kesi her doğumda olabilir, gerçekten sezaryenden de vajinal dogumdan da zor bir şey varsa o da insanlara laf anlatmak … Bana da bi akrabam (erkek) sakin sezaryen olma sakat oluyorsun gibi bir şey dedi …
naneliseker_ Se_lin olayyy kesilmek ise eegeeer siizde ne meraklısınız şeyinizi kestirmeye deseydin. O kdr mantiksiz ama karsilik vermis olurdun iste. Ayni bicimde.Yahu anlamıyorum isteyen normal, veya sezaryen doğurur illede sarılarak veya piskoloji siddet yapmak mutlu mu ediyor 🫢🥹
Mevlude_Sahin sasha İnşAllah, Rabbim kolay acısız doğum nasip etsin size ve sezeryan olursanız kesinlikle ağrım, acım var diyip yatmayın. Az az ama sık sık yürüyüş yapın inanın ağrılarınız daha hızlı geçiyor
Balpa_95 cansutekgul Bence kimsenin ne dediğini önemsemeyin, sadece doktorunuzu dinleyin, sonuçta sizin takibinizi yapan ve sizin için en doğru kararı verecek olan kendisi🍓
Se_lin sasha ben haklısınız diyip takmamayi tercih ediyorum. KV asla karışmaz iyidir. Siz bilirsiniz diyip durur cok şükür 🤣
sasha Se_lin benim kv fazla bilmiş bi tip, ben de baktım susmuyor ondan daha bilmiş konuşmaya başladım, ben onu konuşturmuyorum şimdi, napayim dinsizin hakkından imansız gelirmiş 🤣
naneliseker_ Se_lin yine seninki siz bilirsiniz diyor. Benimkine bebek ters diyorum normal normal diyor hahahahaha
Se_lin sasha @naneliseker_ ama benim kocamla da alakalı bu durum asla kimseyi karıştırtmaz. O yüzden kaynanam da sınırını aşmaz bu her konuda böyle oldu. Darısı başınıza 🤣
naneliseker_ Se_lin yok ya eşimde çok ince düşünceli. Ama benim kayinvalide normal normal der takmayız biz. Hatta eşim tamam anne der güler geçeriz 🥹 Hayırlısı olsun herkes sağlıkla kavuşsun da önemi yok.
Syavuzs cansutekgul ilk doğumum normaldi ve ikincide sezeryan olma ihtimalim var suan bebek ters çünkü ve 37. Haftaya girdik dönmedi . Bende sezeryandan çok korkuyorum , bebek dönerse ve yine normal doğum derlerse havalara uçarım sevinçten valla
AsELinAnneSi__ karaguzelirem_ Uyuşuk tabiki ama sonuçta uyanıksıniz o yüzden şöyle ki acı yok nasıl tarif edeyim hani ayağınız vs karıncalanma olur uyusukluk gelir ya bazen hissizlik olur birkaç dakkaligina dokundugun zaman hafif bir his olur dokkundugunun farkindasindir ama acımaz o şekilde yani tam anlatabildim mi bilmiyorum 😂☺️