Lumlum dilekk11 ben zaten hazır pedleri kullanmıyorum ki bi dört yıldır falan yıkanabilir ped ve cup kullanıyorum o an canım ne isterse bazen cup konforlu geliyor bazen yıkanan ped. Dediğiniz gibi ben de bu atıksız yaşam konusunda elimden geldiğince yapabildiğimi yapma gayreti içerisindeyim ama yıkanabilir bebek bezi biraz korkutmuyor değil :) deneyeceğim yine tabi elimden geldiğince
isum Lumlum 15 adet pocket aldım, 2 tane cover aldım, extra iç bezler de aldım, pocketler bittiğinde coverın sadece içini değiştirerek kullanırım, böylece en azından 2 günde 3 günde 1 yıkama yaparım diye düşündüm
Lumlum isum hangi markadan aldınız link atabilir misiniz bakayım :) Pocket cover falan bu kavramlara çok uzağım şu an :)
isum Lumlum babyneo marka, evet başta bende öyleydim 🤭 Instagram’da ybbbetul var, çok yardımcı oluyor , ben o satıcıdan aldım
Smyye_yldrm Lumlum benim bi komşum ilk bebeğini yıkanabilir bezle büyüttü şimdi ikinci bebeği oldu onu da o şekilde büyütüyor evet biraz zahmetli ama imkansız değil 😌
amayinedeiyiilerledim Lumlum ay benim eşim de dedi alalım diye. Sen yıkayacaksan olur dedim sesi çıkmadı 😁😅
Lumlum amayinedeiyiilerledim hahahah yıkasın kız hep analar mı yapacak yok öyle bir dünya valla eşime her şeyi yaptırmam sorry ben anaysam o da baba .)
Anneadayiii__ Lumlum boş yapmak yerine çevreci kişiliğin ile insanları bilgilendir lumlumcuk hahahahha
Lumlum Anneadayiii__ ablam boş yapan sensin, hayır nerden öğrenmişsen doğruymuş gibi de satıyorsun bilgilerini dkdkdldl bana ordan emir komuta veriyor ikile sana fazla prim verdim dkdkld
Lumlum Smyye_yldrm ben şimdi baktım baya alacağım sanırım :) en fazla yapamadım derim 🥰 teşekkürler cesaretlendirmeniz için❤️
Zynbb33 Ben 2 bebeğimle de ybb kullandım ve 3. Bebeğimde de insaAllah kullanacağım ben çok memnun kaldım
Zynbb33 Lumlum evet linerle beraber kullanıp büyük tuvaleti yapınca direk çöpe atıyordum o yüzden çok rahat oldu sudan akıtmaya hiç gerek yok